Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

=PREDANÉ= Veľký rodinný dom s 2 garážami vo vynikajúcej lokalite v Ružinove blízko centra

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
300 m2
Rodinný dom
Ulica: Ribayova
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Kategória: Rodinný dom
Plocha: 300 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Realitná kancelária PEGAS REAL Vám exkluzívne ponúka na predaj dobre udržiavaný podpivničený tehlový rodinný dom nachádzajúci sa vo vyhľadávanej lokalite Ružinov – mestská časť Trnávka na Ribayovej ulici. Tento 6izbový rožný dom disponuje dobrým dispozičným štandardom, ako aj materiálovým a konštrukčným prevedením a je situovaný v peknej  tichej ulici mimo premávky MHD a hlavného ťahu. Tento priestorovo veľkorysý rodinný dom pozostáva zo suterénu, prízemia, podkrovia a 2 garáží, pričom väčšia  má rozlohu až 38 m2 a je vybavená jamou, menšia má rozlohu 23 m2, dostatok miesta na parkovanie je aj na pozemku, alebo na ulci.
V rámci rekonštrukcie, ktorou dom prešiel pred 10 rokmi bola vynovená strecha, ktorá je nad domom sedlová s krytinou Tondach a izoláciou a nad garážami je strecha rovná, celý dom je zateplený. Takisto bolo vynovené podkrovie kde je 1 veľká izba o výmere 19 m2, z ktorej sa dá vyjsť na strechu  a ďalšia miestnosť s chodbou dlhou 8m, ktorú je možné využívať či už ako šatník, alebo skladový priestor, prípadne ju veľmi jednoducho upraviť na ďalšiu obytnú miestnosť. Rodinný dom je zariadený nábytkom, ktorý je predmetom dohody s majiteľom a je podpivničený. Na pozemku je  záhrada s okrasnými drevinami, pred domom je možnosť vybudovať krytú terasu, nakoľko pozemok má spevnenú plochu zámkovou dlažbou. Je napojený na všetky inžinierske siete (verejný vodovod, kanalizácia, plyn, elektrika, studňa) a má pomerne nízke náklady na energie.


Vzhľadom k výbornej strategickej polohe je tento dom vhodný aj ako firemné sídlo. Nehnuteľnosť sa nachádza v dobre dostupnej časti Bratislavy, v bezprostrednej blízkosti sú potraviny Jednota, pošta, lekáreň (cca 10 min.pešej chôdze), LIDL, Kaufland, Yeme, farmárska tržnica FRESH Market,OC Avion, , IKEA, OC Vivo (Polus), v blízkosti sa nachádza detské ihrisko, park, školy, ako aj zastávky MHD.

Úžitková plocha: 300 m2
Pozemok : 402 m2
Zastavaná plocha domu: 146 m2
Garáž1: 38 m2
Garáž2: 23 m2

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:

SUTERÉN
- pivnica
- technická miestnosť

PRÍZEMIE
- chodba so samostatným WC
- obývacia izba s krbom
- 4x nepriechodná izba vybavená skriňami  
- kuchyňa vybavená kuchynskou linkou a spotrebičmi
- priestranná kúpeľňa vybavená rohovou vaňou, sprchovým kútom, umývadlom a skrinkami
- drevené schody so zábradlím

PODKROVIE
- chodba
- veľká nepriechodná izba s východom na strechu
- ďalšia miestnosť s oknom a chodbou dlhou 8m momentálne využívané ako odkladací
  priestor

VÝHODY
- výborná a kľudná lokalita, vynikajúca dostupnosť autom aj verejnou dopravou, rýchle
  napojenie na diaľničný obchvat
- kompletná občianska vybavenosť
- množstvo zelene
- priestranný dom s 2 veľkými garážami a dostatkom miesta na ďalšie parkovanie
- priestranná pivnica
- dostatok úložného priestoru
- všetky izby sú nepriechodné
- možnosť využitia strechy na zriadenie napr.terasy
- nízke náklady na energie


LOKALITA
Rodinný dom sa nachádza vo veľmi lukratívnej lokalite s jednoduchou dostupnosťou do všetkých dôležitých strategických miest. Zastávky MHD na rôzne smery sú vzdialené len pár metrov od domu, čo je zárukou rýchleho a komfortného cestovania do centra historického mesta a okolia Bratislavy. Mestská časť Ružinov patrí medzi mestské štvrte s množstvom zelene, parkov a jazier a je na skok od Karpát.
Nový majiteľ určite ocení výbornú strategickú polohu a zároveň kľud a súkromie, ktorý tento priestranný rodinný dom poskytuje. Táto lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, v bezprostrednej blízkosti sú všetky potrebné sociálne, zdravotné, alebo rodinné služby, obchody, reštaurácie a športoviská, ako aj neďaleké Malé Karpaty vhodné na turistiku ako aj cyklotrasy.

Dohodnite si obhliadku už dnes

Kontakt: Xénia Szakálová, RSc. - certifikovaný maklér a realitný konzultant
Mobil: 0903 203 424
Cena: 430 000 €

Naša realitná kancelária poskytuje kompletný právny a poradenský servis, zabezpečenie znalca, prípravu zmlúv a dokladov na katastrálny úrad, úhradu notárskych poplatkov a poplatkov na kataster, služby finančného poradcu.

Upozornenie: text a fotografie použité v tomto inzeráte podliehajú ochrane podľa autorského práva a nesmú byt kopírované, rozmnožované a šírené vcelku alebo po častiach bez predchádzajúceho písomného súhlasu zadávateľa inzerátu.

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI