Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

ZNÍŽENÁ CENA! Priestranný úplne nový 5 izbový rodinný dom v Šamoríne na predaj

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
164.33 m2
Rodinný dom
Ulica: Obilná
Obec: Šamorín
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Kategória: Rodinný dom
Plocha: 164.33 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Realitná kancelária PEGAS REAL vám ponúka na predaj priestranný moderný úplne nový 5izbový dvojpodlažný rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite v Šamoríne na Obilej ulici. Ide o novostavbu skolaudovanú v roku 2022 situovanú v kľudnej a tichej lokalite. Rodinný dom je dokončený do pekného nadčasového štandardu a na všetkých oknách sú elektrické exteriérové žalúzie na diaľkové ovládanie. Na obvodové murivo a nosné steny boli použité tvárnice Ytong Lambda YQ hr. 450 mm, vnútorné priečky hr. 250 mm. Zateplenie obvodových stien je zabezpečené zatepľovacím systémom z polystyrénu hr. 100 mm s kompletnou povrchovou úpravou. Okná sú 6 komorové plastové s izolačným trojsklom. Konštrukcia strechy je plochá, jej nosnou kostrou sú drevené trámy 200/200 mm. Stropná konštrukcia je zateplená tepelnoizolačnými doskami z minerálnych vlákien (ISOVER), hr. 180+60 mm, ktoré sú zakryté paropriepustnou fóliou a strešná krytina je ako hydroizolácia. Kúrenie je podlahové elektrické zabezpečené cez vysokovýhrevný kondenzačný kotol so zásobníkom na teplú vodu. Tento dom s celkovou plochou 164,33 m2 má vynikajúce dispozičné riešenie, nakoľko je dômyselne rozdelený na dennú časť na 1.podlaží a nočnú časť na 2.podlaží. Má 4 nepriechodné izby, veľkú obývačku o rozlohe 37 m2 spojenú s kuchyňou, z ktorej je prechod cez veľkoformátové okná na terasu s rozlohou 13,42 m2 a do slnečnej záhrady. Nový majiteľ rozhodne ocení, že dom disponuje 2 kúpeľňami,  pričom jedna je vybavená sprchovým kútom a druhá vaňou. Dom sa rozprestiera na pozemku o celkovej výmere 384 m2, vpredu je parkovisko a garáž o výmere 20 m2. Plochy okolo domu sú spevnené a záhrada má vyrovnaný pozemok pripravený k úpravám, ktoré si nový majiteľ môže urobiť podľa vlastného vkusu. Veľkou výhodou je vynikajúca dopravná dostupnosť do Bratislavy po novootvorenom obchvate D4R7.


DOM
5 izbový dvojpodlažný rodinný dom
úžitková plocha 130,89 m2 + 13,42 m2 terasa + 20,02 m2 garáž
zastavaná plocha 125,55 m2
pozemok o výmere 384 m2


DISPOZIČNÉ RIEŠENIE DOMU
1.PODLAŽIE
-vstup a chodba (9,11 m2)
-toaleta s technickou miestnosťou (1,71 m2)
-nepriechodná izba (8,12 m2)
-komora (3,62 m2)
-obývacia izba s kuchyňou (36,96 m2) s výstupom na terasu (13,42 m2) a do záhrady, ktorá
 je orientovaná juhovýchodne 
-závetrie a schodisko (8,98 m2)
2.PODLAŽIE
-chodba (3,68 m2)
-nepriechodná izba a šatník (19,68 m2)
-nepriechodná izba (14,53 m2)
-nepriechodná izba (12,15 m2)
-kúpeľňa (3,90 m2)  s vaňou, umývadlom a WC  
-kúpeľňa (8,12 m2)  so sprchovým kútom, umývadlom a WC  

VÝHODY
-veľké exteriérové elektrické žalúzie na celom dome a zateplenie domu polystyrénom hr.150
 mm zabezpečujú aj v najväčších teplách príjemnú klímu v dome bez potreby namontovať
 klimatizáciu
-výborné dispozičné riešenie
-pekná svetelnosť
-pekný výhľad
-možnosť regulácie teploty v každej miestnosti
-priestranný a moderný dom s nízkymi prevádzkovými nákladmi (energ.certifikát B, B)
-na výstavbu boli použité kvalitné materiály a dom má pekný nadčasový štandard
-dom je pripravený k nasťahovaniu
-možnosť vybudovať vlastnú studňu
-tichá a bezpečná novovybudovaná lokalita na začiatku Šamorína, výborná dostupnosť autom
-v okolí množstvo záujmových bodov s možnosťou športového vyžitia

LOKALITA
Šamorín je mesto na južnom Slovensku ležiace v okrese Dunajská Streda v Trnavskom kraji. Leží 25 km juhovýchodne od Bratislavy, 26 km západne od Dunajskej Stredy a 25 km južne od Senca. V severozápadnej časti mesta je lesopark Pomlé.  Lokalita poskytuje komfort prímestského bývania a zároveň atmosféru moderného vidieka. Je to ideálne miesto pre nadštandardný a pritom kľudný, rodinný život v blízkosti Bratislavy. Má dobré napojenie na cestnú infraštruktúru s viacerými spojnicami smerom na hlavné mesto. Vybudovanie nového obchvatu výrazne zrýchlilo a zjednodušilo dopravné napojenie do Bratislavy, ale aj do iných miest. Základné občianske služby, zdravotná starostlivosť a vzdelanie je dostupné priamo v obci. Nachádzajú sa tu rozšírené možnosti pre oddych a všetka občianska vybavenosť, sú tu obchody s potravinami, supermarkety, pošta, zdravotné stredisko, benzínové pumpy, škôlky, školy, kostoly, reštaurácie či kaviarne. Medzi najznámejšie patria areál X-Bionic, reštaurácia Jó bástya csárda a mnohé iné. V blízkosti sa nachádzajú supermarkety LIDL, Kaufland Billa ako aj novovybudované obchodné centrá.

Dohodnite si obhliadku ešte dnes


Kontakt: Xénia Szakálová, RSc. – certifikovaný maklér a realitný konzultant
Mobil: 0903 203 424
Cena: 425.000,- Eur
Naša realitná kancelária poskytuje kompletný právny a poradenský servis, zabezpečenie znalca, príprava zmlúv a dokladov na katastrálny úrad, úhrada notárskych poplatkov a poplatkov na kataster, služby finančného poradcu

Upozornenie: text a fotografie použité v tomto inzeráte podliehajú ochrane podľa autorského práva a nesmú byt kopírované, rozmnožované a šírené v celku alebo po častiach bez predchádzajúceho písomného súhlasu zadávateľa inzerátu.

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI