Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

LUXUSNÝ 2 IZBOVÝ BYT S TERASOU A ZÁHRADOU

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
114.5 m2
2-izbový byt
Ulica: Moyšova
Obec: Bratislava-Dúbravka
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Kategória: 2-izbový byt
Plocha: 114.5 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Realitná kancelária Pegas real Vám ponúka na predaj moderný 2-izbový byt  - mezonet v novostavbe domu s dvoma bytovými jednotkami na Moyšovej ulici v Bratislave.

Táto stavba je ako ušitá pre človeka, ktorý preferuje zázemie v pokojnej štvrti, kde autá prechádzajú sporadicky v susedstve rodinných domov len pár minút od lesa. Ďalším benefitom sú dve terasy, ktoré sa dajú využiť na mnoho spôsobov. Parkovanie, ktoré býva v dnešnej dobe veľkým problémom je tiež zabezpečené priamo pred objektom a k bytu jr aj možnosť zakúpenia parkovacieho miesta. Rušný mestský život, ktorý sa odohráva len neďaleko tak človek každý večer vymení za súkromie útulného domova v prominentnej štvrti. Tento priestranný mezonet má rozlohou 64 m2 + terasa 23 m2 + spodná terasa 27,5 m2 a leží na pozemku 228 m2.

BYT:
Dominantou spodného podlažia je priestranná obývačka spojená s kuchyňou, veľká kúpeľňa a vstupná chodba. Celoplošné presklenie zabezpečuje výbornú svetlosť a prechod na predzáhradku so spodnou terasou. Na poschodí je veľká spálňa s prechodom na terasu a pekným výhľadom na okolitú zeleň. 

DOM:
- zateplený dvojpodlažný murovaný dom
- plastové 6 komorové okná s izolačným 3-sklom
- podlahové elektrické vykurovanie, zásobníka na vodu
- predpríprava na klimatizáciu
- terasa s drevenou podlahou so smrekovca
- elektrická vstupná brána
- zámková dlažba na prístupovej ceste a chodníku
- okolie RD bude oplotené, z bočnej strany gabionmi a pozemok bude dokončený na kľúč
- dokončenie výstavby podľa náročnosti klienta

LOKALITA
Výnimočnosť tejto ponuky je predovšetkým v lokalite tejto mestkej časti. Tento dom sa nachádza v pokojnej časti obklopený prírodou ale zároveň poskytuje pozitíva mestského životného štýlu. Moyšova ulica je posledná ulica na kopci, za ktorou sa nachádza už iba les s perfektným využitím voľnočasových aktivít. V lokalite nájdete letné kúpalisko, plaváreň, štadión, zastávky MHD a električky, kompletnú občiansku vybavenosť a napojenie na diaľničný obchvat.

UŽ KOLAUDUJEME !!!
Kontakt: Silvia Hattalová
Mobil: 0907 749 452
Cena: 275.000,- Eur

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI