Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

Dom vhodný na bývanie aj rekreáciu

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
80 m2
Rodinný dom
Ulica: Gabčíkovo
Obec: Gabčíkovo
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Kategória: Rodinný dom
Plocha: 80 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Pegas real Vám ponúka na predaj nový rodinný dom s nádychom zrubovej stavby neďaleko Gabčíkova. Tento samostatne stojaci objekt cca 35km od Bratislavy je skolaudovaný na celoročné bývanie, svojou polohou i povahou však spĺňa aj atribúty pre plnohodnotné rekreačné užívanie. Dom o rozlohe 75m2 sa nachádza na upravenom a oplotenom 4-árovom pozemku so vstupom z prednej aj zadnej časti prostredníctvom brán. K domu prislúcha aj krytá terasa o výmere 5m2. Na pozemku je vybudovaná vlastná studňa a žumpa o objeme 5m3. 
Do stavby sa vieme dostať cez dva samostatné vchody, predná časť domu má zrubový charakter a nachádza sa v nej spoločenská/obývacia miestnosť s kuchynským kútom, v tejto časti domu sa kúry vstavanou pieckou, ktorá je postačujúca. Prostredníctvom chodby prejdeme do murovanej časti domu kde sa nachádza hlavná spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom, toaletou a detská izba. V tejto časti domu je zabudované elektrické podlahové kúrenie, teplá voda je zabezpečená taktiež elektrickým bojlerom.  Pozemok je obklopený bohatou prírodou tichej oblasti na periférií mesta Gabčíkovo. Mŕtve ramená a zátoky sú priam stvorené na aktívny oddych. Šurianske jazero je obľúbená rekreačná oblasť. Cca 5km od domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, základná/materská škola, obchody, reštaurácie či pošta. V dome sú nutné už len malé úpravy, ktoré si nevyžadujú veľké investície a kúpou je okamžite voľný pre nového majiteľa.

DISPOZÍCIA:
- obývacia izba s kuchynským kútom
- chodba
- detská izba
- kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou
- hlavná spálňa

VÝHODY:
- možnosť celoročného bývania
- charakter rekreačnej chaty
- neďaleko od Bratislavy 
- komplet zariadený
- upravený pozemok
- tichá lokalita s prírodným bohatstvom

LOKALITA: 
Mesto Gabčíkovo patrí do okresu Dunajská Streda a je od neho vzdialené približne 10km. 12 km od oblasti sa nachádza Veľký Meder. Táto lokalita je bohatá na vodné atrakcie, termálne parky a cykloturistiku. Vďaka svojej polohe na Podunajskej rovine je perfektná na pestovanie vďaka starým korytám riek a kanálov. Od okraju hlavného mesta je vzdialené len 35km a taktiež len na skok od Maďarských hraníc. Gabčíkovo však disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou v podobe školy, škôlky, potraviny, obchody, bankomat, poisťovňa, banka, pošta, knižnica, lekáreň, benzínová pumpa, reštaurácie kaviarne a iné. Je to ideálna lokalita pre ľudí, ktorí ocenia teplé podnebie, kľud a ticho len neďaleko najdôležitejších tepien Slovenska, rýchlou dostupnosťou do Bratislavy, Viedne či Budapešti. 

KONTAKT: Tamara Ľalík
Mobil: 0904 666 990
Cena vrátane realitného servisu 126.000.- Eur

 

 

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI