Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

Priestranný kompletne zariadený 1i byt s loggiou v novostavbe Major, ul. Nová Rožňavská, Bratislava

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
40.22 m2
1-izbový byt
Ulica: Nová Rožňavská 3
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Kategória: 1-izbový byt
Plocha: 40.22 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Realitná kancelária PEGAS REAL Vám exkluzívne ponúka na predaj kompletne zariadený byt v staršej novostavbe Major v mestskej časti Nové Mesto na ulici Nová Rožňavská. Nachádza sa na 6. poschodi z ôsmich a je orientovaný na západ. Bytový dom je zateplený, má čistý udržiavaný vchod, dobrého správcu a dostatok parkovacích možností. Spolu s bytom sa predáva aj podiel na pozemku.

BYT
1-izbový byt/garsónka
úžitková plocha 40,22 m2 (byt 35,07 m2, lodžia 5,15 m2)

VÝHODY
rýchle napojenie na diaľničný obchvat
kompletná občianska vybavenosť
krásny výhľad na Bratislavu a Karpaty
nízke mesačné náklady správca 80 EUR/1 os., elektrina 25 EUR
vlastná kotolňa priamo v bytovom dome

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU
vstupná predsieň so vstavanou skriňou, vešiakmi a botníkom
priestranná a dobre presvetlená miestnosť s kuchynským kútom, sedačkou s výhľadom na TV a opticky oddeleným spacím kútom
kúpeľňa s rohovou vaňou a toaletou
veľká lodžia s posedením orientovaná na západ

Ponúkaný byt v 13-ročnom bytovom dome je síce v pôvodnom, ale dobre udržiavanom stave. Jeho výmera je veľmi rozumne a prakticky využitá. V obývačke dominuje pohodlná sedačka v tvare L, opticky oddelená kuchyňa do U poskytuje dostatok priestoru pre prípravu jedla i na stolovanie a pokojný, ničím nerušený spánok, si môžete vychutnať na manželskej posteli pozdĺž okien lodžie s orientáciou do tichého dvora. Kuchyňa disponuje sklokeramickou varnou doskou, elektrickou rúrou, digestorom, mikrovlnkou a chladničkou s mrazničkou. Kúpeľňa, spojená s toaletou, je vybavená rohovou vaňou a práčkou. Do bytu je zavedený vysokorýchlostný optický internet spoločnosti Telekom. Byt ponúka až prekvapivo veľa úložného priestoru vďaka vstavanej skrini, či veľkej policovej zostave. Všetky spotrebiče vrátane TV aj práčky v byte zostávajú, predáva sa plne zariadený a je kúpou voľný, stačí si priniesť paplón a môžete bývať.

LOKALITA
Byt sa nachádza v lokalite s jednoduchou dostupnosťou do centra a rýchlym napojením na diaľničný obchvat. V pešej dostupnosti nájdete zastávky MHD, Lidl, či OC Shopping Palace, kde nakúpite a vybavíte vsetko potrebné. O Vaše zdravie sa ochotne postarajú v novovybudovanom zdravotníckom zariadení Medante vzdialenom len pár zastávok. Neďaleké Zlaté piesky poskytnú útočisko v horúcich letných dňoch.

Link na video: https://youtu.be/2_aEzy2N1to

Dohodnite si obhliadku už dnes.

Kontakt: Alica Vojčeková
Mobil: 0911 884 491
Cena: 125.000,- EUR

 

Naša realitná kancelária poskytuje kompletný právny a poradenský servis, zabezpečenie znalca, prípravu zmlúv a dokladov na katastrálny úrad, úhradu notárskych aj katastrálnych poplatkov, či služby finančného poradcu.

Upozornenie: text a fotografie použité v tomto inzeráte podliehajú ochrane podľa autorského práva a nesmú byt kopírované, rozmnožované a šírené v celku alebo po častiach bez predchádzajúceho písomného súhlasu zadávateľa inzerátu.

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI