Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

Priestranný 3izb byt na Bajkalskej vhodný aj ako investičná príležitosť

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
92.66 m2
3-izbový byt
Ulica: Bajkalská
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Kategória: 3-izbový byt
Plocha: 92.66 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Realitná kancelária PEGAS REAL Vám ponúka na predaj priestranný zariadený 3-izbový byt vo vyhľadávanej mestskej časti Bratislava – Ružinov na Štrkovci na Bajkalskej ulici. Je situovaný na prízemí osemposchodového zrekonštruovaného tehlového bytového domu. Bytový dom bol zateplený a boli vymenené stupačky. V byte je urobená staršia rekonštrukcia, na podlahách bytu je praktická a ľahko udržiavateľná dlažba, v izbách je plávajúca podlaha, vykurovanie centrálne panelovými radiátormi a okná sú plastové s interiérovými žalúziami. Tento vyše 90 m2 byt má veľmi dobré dispozičné riešenie: má veľkú chodbu s priestranným walk-in šatníkom, samostatnú kuchyňu s loggiou vybavenú kuchynskou linkou a spotrebičmi, tri neprechodné izby, pričom najväčšia má až 27,45 m2, kúpeľňu so sprchovacím kútom a samostatnú toaletu. K bytu je aj pivnica o rozlohe 2,70 m2. Nový majiteľ rozhodne ocení, že byt je možné dispozične meniť podľa vlastných predstáv. Veľkou výhodou je jeho lukratívna poloha, vďaka ktorej sú všetky strategické miesta veľmi ľahko dostupné, či už autom, alebo MHD. Lokalita má výbornú občiansku vybavenosť, v pešej dostupnosti sú obchodné centrá a supermarkety, zastávky MHD. Bytový dom má čistý udržiavaný vchod a dobrého správcu. Všetky tieto aspekty predurčujú tento byt buď ako ideálne bývanie pre mladé rodiny s deťmi, alebo pre aktívnych ľudí, ktorí preferujú mestské bývanie a vďaka svojej strategickej polohe je veľmi vhodný aj ako investičný byt, nakoľko jeho dispozícia umožňuje ho prenajímať buď v celku, alebo aj po izbách. Je vhodný aj na podnikateľskú činnosť: firemné sídlo, kancelárie, beauty, alebo masážny salón, kaderníctvo, atď.

BYT
3-izbový byt
úžitková plocha 88,46 m2 + 1,50 m2 loggia
pivnica s výmerou 2,70 m2

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU
-vstupná hala (16,38 m2) s botníkom a walk-in šatníkom so vstupmi do všetkých miestností
-kuchyňa (8,51 m2) s loggiou (1,5 m2) vybavená kuchynskou linkou so spotrebičmi
-3x neprechodné izby vybavené posteľami, skriňami, komodami a poličkami (27,45 m2 + 16
  m2 + 14,49 m2)
-kúpeľňa (4,30 m2) so sprchovacím kútom, umývadlom, zrkadlom, skrinkou a práčkou
-samostatné WC

VÝHODY
-lukratívna poloha s jednoduchou dostupnosťou do centra, vynikajúca dostupnosť autom aj
 verejnou dopravou
-veľmi dobré dispozičné riešenie a možnosť upraviť ešte dispozíciu podľa vlastných predstáv
-priestranný zariadený byt a udržiavaný bytový dom
-výborná investičná príležitosť vzhľadom ku strategickej polohe a veľkosti bytu
-vhodný aj na podnikateľskú činnosť
-bohaté možnosti športových a rôznych iných aktivít, v blízkosti plaváreň Pasienky, jazero Štrkovec, fitnescentrá, ihriská, vynovený park Jama a mnohé iné
-perfektná občianska vybavenosť
-rýchle napojenie na diaľničný obchvat
-byt je kúpou voľný

LOKALITA
Bytový dom sa nachádza v lukratívnej lokalite s jednoduchou dopravnou dostupnosťou. Vďaka tejto výbornej polohe je k dispozícií kompletná občianska vybavenosť a zastávky MHD na rôzne smery sú v bezprostrednej blízkosti domu, čo je zárukou rýchleho a komfortného cestovania do centra historického mesta ako aj všetkých častí Bratislavy. V blízkosti sú OC Vivo (bývalý Polus), OC Central, supermarkety Billa, Lidl, pošta, zdravotné stredisko, lekáreň, školy, škôlky, banky, detské ihriská, parky, množstvo reštaurácií a kaviarní, jazero Štrkovec, športoviská a rôzne iné záujmové body.


Dohodnite si obhliadku už dnes

Kontakt: Xénia Szakálová, RSc. - certifikovaný maklér a realitný konzultant
Mobil: 0903 203 424
Cena: 249.900,- EUR

Naša realitná kancelária poskytuje kompletný právny a poradenský servis, zabezpečenie znalca, prípravu zmlúv a dokladov na katastrálny úrad, úhradu notárskych poplatkov a poplatkov na kataster, služby finančného poradcu.

Upozornenie: text a fotografie použité v tomto inzeráte podliehajú ochrane podľa autorského práva a nesmú byt kopírované, rozmnožované a šírené vcelku alebo po častiach bez predchádzajúceho písomného súhlasu zadávateľa inzerátu.

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI