Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

3 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii - VIDEO

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
69 m2
3-izbový byt
Ulica: Jána Smreka
Obec: Bratislava-Devínska Nová Ves
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Kategória: 3-izbový byt
Plocha: 69 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Realitná kancelária PEGAS REAL Vám exluzívne ponúka na predaj krásny 3. izbový kompletne zrekonštruovaný a zariadený byt v Bratislave IV- mestskej časti Devínska Nová Ves na ulici Jána Smreka. Byt so zasklenou loggiou a rozlohou 69m2  sa nachádza na poschodí v zateplenom a udržiavanom bytovom dome a prislúcha k nemu aj pivnica. Kompletná rekonštrukcia bytu prebehla v roku 2012.

Z priestrannej vstupnej haly sa vchádza do jednotlivých izieb. Vďaka vstavaným skriniam v chodbe, spálni a izbe je v byte dostatok úložného priestoru. V celom byte je plávajúca podlaha a v kuchyni, kúpeľni a samostatnom WC je praktická dlažba. Všetky plastové okná majú vnútorné žalúzie a sieťky proti hmyzu. Moderná kuchyňa je vybavená všetkými spotrebičmi /teplovzdušná rúra ZANUSSI, široká umývačka riadu ELEKTROLUX, sklokeramická varná doska ZANUSSI, digestor GORENJE, umývadlo a batéria FRANKE/. Z kuchyne je východ na zasklenú loggiu s praktickým odkladacím miestom.

V okolí je kompletná občianska vybavenosť vrátane zdravotného centra, banky, obchodov a priame spoje MHD do centra Bratislavy. V tesnej blízkosti je nádherná príroda vďaka ktorej môže nový majiteľ relaxovať na Devínskej Kobyle a sútoku riek Dunaj a Morava a cyklistickej trate.

VIDEO
https://www.youtube.com/watch?v=AV7XTJvLEG4&t=33s

Dohodnite si obhliadku ešte dnes

Kontakt: Michal Hulík, RSc.
Mobil: 0948 744 099
Mail: michal.hulik@pegasreal.sk
Cena: 189.000,- Eur

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI