Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

Prenájom administratívnych priestorov v Holíči (kancelárie 12-50m2, celkom 505m2)

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
Kancelárie
Obec: Holíč
Okres: Skalica
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Kategória: Kancelárie
Plocha:

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Ponúkame v objekte Sibírska 2, HOLÍČ do prenájmu administratívne a skladové priestory o plochách 12 až 50 m2. Celkom 505 m2.

Budova sa nachádza v kľudnej časti mesta Holíč, ľahko prístupná po cestnej komunikácii. Vzdialenosť od hlavnej križovatky je cca 1.000 m. Jedná sa o dvojpodlažnú tehlovo/pórobetónovú stavbu s administr.priestormi, jedným bytom a 4 garážami v suteréne. Všetky priestory a garáže sú vykurované (2 garáže sú k dispozícii s montážnou jamou)! Interiér budovy bol v r. 2005 a 2016 komplexne zrenovovaný. Kancelárske priestory sa nachádzajú na 1. a 2. podlaží. Jednoizbový byt s kuchynkou a soc. zázemím sa nachádza na prízemí.

Každé poschodie má k dispozícii samostatné toalety a kuchynku. Vykurovanie objektu je zabezpečené vlastnou plynovou kotolňou.


V celej budove je BEZPLATNÉ INTERNETOVÉ WIFI pripojenie a do každej kancelárie je zavedený prístup ku káblovému internetu a k telefónnym linkám, ak chcete využívať vlastného operátora.
Každá kancelária je pripojená na elektronický bezpeč.systém napojený na políciu.
Do priestorného dvora ku garážam, je možný vjazd cez elektrickú bránu s diaľkovým ovládaním.
Pred budovou sa nachádzajú BEZPLATNÉ PARKOVACIE miesta a vo dvore je miesto pre ďalšie vozidlá za symbolický poplatok.

Využitie budovy je možné ako: sídlo firiem a úradov, obchodné zastúpenie, ďalej ako jazyková škola, cestovná kancelária, kozmetické štúdio, kaderníctvo, autoškola, ordinácia pre lekárov, servis techniky apod.. Garáže je možné využiť ako sklady alebo servisné služby pre autá bez olej.hospodárstva ( napr. elektro servis automobilov, pneu servis....a pod...).

Ponúkame tiež VIRTUÁLNE SÍDLO pre spoločnosti a živnostníkov za 49 Eur / mesačne, bez potreby fyzicky si prenajať kanceláriu a bez ďalších nákladov na energie a služby (tz.že ponúkame prenájom korešpondenčnej adresy, viac info na: www.prenajomholic.sk) .

- Byt je turistického typu a je k dispozícii na dlhodobé ubytovanie študentov alebo pracovníkov z okolitých spoločností. Cena prenájmu bytu je 250 Eur / mesačne, vrátane energií a služieb. Min.doba prenájmu je 1 rok!

- CENY:

Cena prenájmu kancelárií, vrátane ceny služieb a médií: 10,00 Eur / m2 / mesiac.

Cena prenájmu skladov a garáží, vrátane ceny služieb a médií: 5,50 Eur / m2 / mesiac.

Cena prenájmu virtuálneho sídla: 49 Eur / mesiac.

V prípade záujmu o viac informácií kontaktujte prosím:

Hanzalíková Radka 0948 750 099

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI