Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

PREDANÉ - Priestranný 3 izbový byt s výhľadom na Bratislavu - Nové Mesto

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
82.58 m2
3-izbový byt
Ulica: Nová Rožňavská ulica
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Kategória: 3-izbový byt
Plocha: 82.58 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Realitná kancelária Pegas real Vám exkluzívne ponúka na predaj priestranný 3 izbový byt v 12 ročnej novostavbe, v tichej lokalite ulice Nová Rožňavská, mestská časť Bratislava Nové Mesto.

BYT
Svojou rozlohou 82,58 m2 patrí medzi byty, ktoré Vám ponúkajú dostatok priestoru pre pohodlné rodinné bývanie. K bytu prislúcha lodžia o veľkosti 5m2. Nachádza sa na  7/8 poschodí, ktorá disponuje výťahom a parkovanie v blízkom okolí nie je problém.
Má plastové okná, bezpečnostné dvere, plávajúcu podlahu a dlažbu. Kuchyňa je prakticky riešená so vstavanými spotrebičmi a výhľadom do otvoreného priestoru. V chodbe a väčšej spálni sa nachádza vstavaná šatníková skriňa a ostatné zariadenie domácnosti je na dohode s predávajúcim. Bytový dom má vlastnú kotolňu, čo znižuje náklady na bývanie.

DISPOZÍCIA
- vstupná hala
- priechodná obývacia izba s kuchynským kútom a východom na lodžiu
- chodba
- veľká spálňa s východom na lodžiu
- menšia spálňa, alebo detská izba či pracovňa
- kúpeľňa s vaňou
- samostatná toaleta

Priestor pozostáva zo vstupnej chodby z ktorej plynule prejdeme do priechodnej obývacej izby a rozľahlého kuchynského kúta, 2 veľkých samostatných izieb, kúpeľne s vaňou a samostatnej toalety. Na lodžiu je vstup z obývacej izby a taktiež z väčšej spálne.  Nehnuteľnosť je bez nutnosti investícií, byt je svetlý, čistý a zachovalý

VÝHODY
- veľkorysá rozloha
- dobré dispozičné riešenie
- bez nutnosti investícií
- svetlý priestor
- bezproblémové parkovanie
- novostavba
- zavedenie optického internetu

LOKALITA
Lokalita je známa dobre vybudovanou infraštruktúrou s možnosťou cestovať autobusmi aj električkou. V blízkosti je veľa predajní a nákupných centier so širokým sortimentom. Reštaurácie, bary, hoteli, ale aj rekreačné vyžitie, či aktivity pre deti. Dostupnosť do centra je jednoduchá a taktiež na obchvat trvá len pár minút. Zástavka MHD je v pešej dostupnosti, a v okolí sa nachádzajú reštaurácie, obchodné centrá ako Palace – Zlaté piesky, Avion a iné. Taktiež lokalita ponúka pestré možnosti pre voľnočasové aktivity, jazerá, Wakelake, Campy, detské herne vzdialené len 10min. cesty.

Mesačné náklady 127 Eur / mesiac s preplatkami 300 - 400 Eur ročne + elektrina 32 Eur / mesiac

Kontakt: Igor Vlčko, RSc.
Tel: 0911 744 099
Cena: 219.000.- Eur

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI