Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

=PREDANÉ= Priestranný rodinný dom s veľkým pozemkom v lukratívnej lokalite v Ľudovej štvrti pár krokov od OC Vivo

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
230.5 m2
Rodinný dom
Ulica: Ľudová štvrť
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Kategória: Rodinný dom
Plocha: 230.5 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Realitná kancelária PEGAS REAL Vám exkluzívne ponúka na predaj priestranný podpivničený rodinný dom nachádzajúci sa vo vyhľadávanej lokalite Nové Mesto, v Ľudovej štvrti v širšom centre Bratislavy. Dom sa rozprestiera na veľkom pozemku - až 526 m2 a disponuje dobrým dispozičným štandardom i materiálovým a konštrukčným prevedením. Tento rodinný dom má až 6 izieb a 3 kúpeľne a jeho dispozícia ponúka ďalšie možnosti dostavby a rozšírenia v zmysle vydaného stavebného povolenia.
Pozostáva zo suterénu, 3 nadzemných podlaží a garáže. Na pozemku pred domom je veľké parkovisko kde je možné zaparkovať až 5 áut a za domom je záhrada s okrasnými stromami, ktorá otvára možnosť vybudovania relaxačnej zóny s dostatkom súkromia, poskytuje dostatok priestoru na vybudovanie bazénu a prekrytej terasy alebo zimnej záhrady. Väčšina izieb je orientovaná do tichej záhrady a z najvyššieho podlažia je krásny výhľad na Kolibu. Dom má sedlovú strechu a je napojený na všetky inžinierske siete (verejný vodovod, kanalizácia, plyn, elektrika). V dome je nutné urobiť rekonštrukciu, na čo je vydané stavebné povolenie, ktoré je k dispozícii k nahliadnutiu aj s vizualizáciami na osobnom stretnutí..

Vzhľadom k výbornej strategickej polohe a skutočne veľkorysému priestoru je tento dom veľmi vhodný ako firemné sídlo. Nehnuteľnosť sa nachádza v dobre dostupnej časti Bratislavy doslova pár krokov od OC Vivo (Polus) a jazera Kuchajda, v blízkosti sa nachádza detské ihrisko, park, jazyková aj športová ZŠ, ako aj zastávky MHD.

Úžitková plocha: 230,5 m2 vrátane garáže o rozlohe 21,5 m2
Pozemok : 526 m2
Zastavaná plocha domu: 132 m2



DISPOZIČNÉ RIEŠENIE

SUTERÉN
- pivnica s technickou miestnosťou o výmere 24,5 m2, ktorú je možné rozšíriť ešte o 1 miestnosť

1.N.P.
- chodba so schodiskom
- kuchyňa s komorou  (15,2 m2)
- kuchyňa (6,1 m2)
- 2x samostatné WC
- kúpeľňa (2,4 m2)
- 3x nepriechodná izba (18,1 m2, 15,6 m2 a 16,9 m2)

2.N.P.
- chodba so schodiskom
- 2x nepriechodná izba (18,1 m2 a 11,3 m2)
- kúpeľňa spojená s WC (3,2 m2)

3.N.P.
- veľká nepriechodná izba (26,1 m2)
- kúpeľňa spojená s WC (5,2 m2)

LOKALITA
Rodinný dom sa nachádza vo veľmi lukratívnej lokalite s jednoduchou dostupnosťou do centra blízko dopravného uzla na Trnavskom mýte. Zastávky MHD na rôzne smery sú v bezprostrednej blízkosti domu, čo je zárukou rýchleho a komfortného cestovania do centra historického mesta a okolia Bratislavy.
Nový majiteľ určite ocení, že v blízkosti domu je k dispozícii vynovený park Jama, železničná stanica Nové Mesto, detské ihrisko v blízkom parku na Ľudovom Námestí, jazyková a športová škola, Národné tenisové centrum, OC Vivo, plaváreň Pasienky, jazero Kuchajda ako aj ďalšie strategické a ľahko dostupné miesta ako OC Centrál, futbalový štadión, zimný štadión, školy, škôlky, banky, lekáreň, zrekonštruovaný podchod so službami a obchodmi, poliklinika ProCare, Nová tržnica, Lidl, poliklinika Tehelné pole a niekoľko reštaurácií, parkov a športovísk, ako aj neďaleké Malé Karpaty vhodné na turistiku. Vďaka tejto výbornej polohe je k dispozícií kompletná občianska vybavenosť a tiež jedna z najlepších dopravných dostupností v rámci Bratislavy.

Dohodnite si obhliadku už dnes
If you wish to visit this house just feel free to contact me
Siete invitati di contattarmi se desiderate di visitare questa casa

Kontakt: Xénia Szakálová, RSc. - certifikovaný maklér a realitný konzultant
Mobil: 0903 203 424
Cena: 650.000,- EUR

Naša realitná kancelária poskytuje kompletný právny a poradenský servis, zabezpečenie znalca, prípravu zmlúv a dokladov na katastrálny úrad, úhradu notárskych poplatkov a poplatkov na kataster, služby finančného poradcu.

Upozornenie: text a fotografie použité v tomto inzeráte podliehajú ochrane podľa autorského práva a nesmú byt kopírované, rozmnožované a šírené vcelku alebo po častiach bez predchádzajúceho písomného súhlasu zadávateľa inzerátu.

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI