Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

=PREDANÉ= Na predaj 2izbový byt vo vypredanom bytovom komplexe OMNIA v Ružinove

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
60 m2
2-izbový byt
Ulica: Tomášikova
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Kategória: 2-izbový byt
Plocha: 60 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Realitná kancelária PEGAS REAL Vám ponúka na predaj (postúpenie práv a povinností) 2izbový byt s balkónom nachádzajúci sa na 4. nadzemnom podlaží v novostavbe „OMNIA“ vo vyhľadávanej lokalite mestskej časti Bratislava – Ružinov na Tomášikovej ulici. Ide o moderný nízkoenergetický ekologický dom, ktorý sa nachádza v bezprostrednej blízkosti najatraktívnejších záujmových miest Bratislavčanov v mestskej časti Ružinov s rýchlou dostupnosťou do centra. Omnia je nový polyfunkčný bytový komplex, ktorý budúcim majiteľom ponúkne vysoký štandard bývania spolu s všestrannou občianskou vybavenosťou. Projekt prináša do danej lokality kvalitnú a nadčasovú architektúru. Byt bude skolaudovaný a odovzdaný koncom II.štvrťroka 2021. V byte je podlahové kúrenie a byt má predprípravu na klimatizáciu. K bytu je možné kúpiť 2 garážové státia.

BYT
2-izbový byt
úžitková plocha 51,42 m2
veľká pivnica 6,97 m2
balkón 1,19 m2

VÝHODY
výborná a kľudná lokalita, dostupnosť autom aj verejnou dopravou
okná a balkónové dvere disponujú plastovým 3-komorovým, tepelno-izolačným trojsklom so zvýšeným útlmom hluku
kompletná občianska vybavenosť
novostavba s vysokým štandardom bývania
vhodné aj ako investícia
množstvo zelene
možnosť kúpiť dve garážové státia
priestranná pivnica
byt je štádiu holobyt takže si ho môže každý upraviť podľa svojho vkusu

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU
vstupná predsieň s chodbou
obývacia izba s kuchyňou a prechodom na balkón
nepriechodná izba
kúpeľňa
samostatné WC s umývadlom

LOKALITA
Mestská časť Ružinov patrí medzi mestské štvrte s množstvom zelene, parkov a jazier a je na skok od Karpát. Bytový komplex Omnia má dostatok zelených plôch s výsadbou stromov pre zdravý život a bývate tak nie len v peknom, ale aj príjemnom a zdravšom prostredí.
Na druhej strane je to len na skok ku všetkému čo ponúka mestský život. V blízkosti obchodné centrá Centrál, Vivo a Retro, čerstvé potraviny vo Fresh markete či Yeme. Budúci domáci z Omnia nájdu všetko čo je k pohodlnému a aktívnemu životu v meste potrebné a zároveň sa rýchlo napojíte na diaľničný obchvat.
Bývanie v OMNIA je na skok od troch známych vodných plôch Štrkovec, Kuchajda a Rohlík. Štrkovecké jazero ponúka okrem oddychu aj kultúrno-spoločenské eventy a je tiež obľúbenou športovou lokalitou s vybudovanou bežeckou dráhou. V lete sú na Kuchajde k dispozícii ihriská pre plážový volejbal, streetball, futbal či stolný tenis. To všetko v dostupnosti pár minút od vášho nového bývania.
Vyznávači zdravého životného štýlu ocenia blízkosť multifunkčného športového centra FitCamp ale aj ďalších športových hál v blízkosti.
Táto lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a v neposlednej miere i vynikajúcu dopravnú dostupnosť do centra. V pešej dostupnosti sú všetky potrebné sociálne, zdravotné, alebo rodinné služby. Zastávky autobusu sú vzdialené len pár minút chôdze a do centra mesta sa dá dostať veľmi rýchlo

Kontakt: Xénia Szakálová, RSc.
Mobil: 0903 203 424

Cena za byt s pivnicou: 164 000 €
Cena za 1 garážové státie: 14.000,- EUR

Naša realitná kancelária poskytuje kompletný právny, hypotekárny a katastrálny servis vrátane úhrady poplatku súvisiacieho s prevodom vlastníckych práv k nehnuteľnosti na katastri.

Upozornenie: text a fotografie použité v tomto inzeráte podliehajú ochrane podľa autorského práva a nesmú byt kopírované, rozmnožované a šírené v celku alebo po častiach bez predchádzajúceho písomného súhlasu zadávateľa inzerátu.

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI