Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

=PREDANÉ = Krásny 4izb byt v TOP lokalite pri NTC exkluzívne na predaj

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
84.02 m2
4-izbový byt
Ulica: Príkopova
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Kategória: 4-izbový byt
Plocha: 84.02 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Realitná kancelária PEGAS REAL Vám exkluzívne ponúka na predaj krásny priestranný 4-izbový byt vo vyhľadávanej mestskej časti Bratislava – Nové mesto vo veľmi atraktívnej lokalite pri Národnom tenisovom centre na Príkopovej ulici, ktorá bezprostredne susedí so začiatkom Vajnorskej ulice. Je situovaný na 2/6 podlaží zrekonštruovaného tehlového bytového domu s výťahom a má rozľahlý vnútorný dvor. Byt je zrekonštruovaný, vymaľovaný a kúpou voľný k okamžitému nasťahovaniu. Veľkou výhodou je jeho lukratívna poloha, vďaka ktorej sú všetky strategické miesta v pešej dostupnosti, prípadne veľmi dobre dostupné MHD. Doslova pár krokov od domu je novovybudovaný park Jama, ako aj veľké detské ihrisko a OC Vivo (bývalý Polus) je taktiež v pešej dostupnosti. Všetky tieto aspekty predurčujú tento zaujímavý byt ako ideálne bývanie pre mladé rodiny s deťmi, alebo pre aktívnych ľudí, ktorí preferujú mestské bývanie, ale zároveň chcú mať aj priestor na športové aktivity. Bytový dom má čistý udržiavaný vchod, dve vchodové brány, ktoré sa zamykajú a dobrého správcu.

BYT
4-izbový byt
úžitková plocha 84,02 m2
z toho pivnica 2 m2 v suteréne

VÝHODY
lukratívna poloha s jednoduchou dostupnosťou do centra
zrekonštruovaný byt pripravený k okamžitému nasťahovaniu sa
mesačné náklady pre 3-4 člennú rodinu sú cca 200-220 Eur
možnosť parkovania vo veľkom dvore pre rezidentov bytového domu na základe dohody
veľmi bohaté možnosti športových a rôznych iných aktivít v pešej dostupnosti doslova pár krokov od domu
bezprostredná blízkosť centra
vynikajúca dostupnosť autom aj verejnou dopravou
kompletná občianska vybavenosť
byt je bez tiarch a kúpou voľný

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU
široká vstupná chodba so zabudovanou skriňou so vstupmi do kúpeľne, WC a priechodnej obývačky
priechodná obývacia miestnosť s kuchyňou vybavenou kuchynskou linkou
samostatná izba
ďalšia chodba so vstupmi do 2 samostatných izieb
samostatná izba s francúzskym oknom
samostatná izba
kúpeľňa s vaňou, umývadlom, zrkadlom, poličkami a práčkou
samostatné WC

LOKALITA
Bytový dom sa nachádza vo veľmi lukratívnej lokalite s jednoduchou dostupnosťou do centra blízko dopravného uzla na Trnavskom mýte. Zastávky MHD na rôzne smery sú vzdialené len pár metrov od domu. Nový majiteľ určite ocení, že pár krokov od domu je mu k dispozícii vynovený park Jama, veľké detské ihrisko, Národné tenisové centrum a OC Vivo ako aj ďalšie strategické a ľahko dostupné miesta ako OC Centrál, futbalový štadión, zimný štadión, školy, škôlky, banky, lekáreň, zrekonštruovaný podchod so službami a obchodmi, poliklinika ProCare, Nová tržnica, Lidl, plaváreň Pasienky, jazero Kuchajda, poliklinika Tehelné pole a niekoľko reštaurácií, parkov a športovísk. Na Trnavskom mýte majú zastávku takmer všetky linky MHD, čo je zárukou rýchleho a komfortného cestovania do centra historického mesta a okolia Bratislavy.
Vďaka tejto výbornej polohe je k dispozícií kompletná občianska vybavenosť a tiež jedna z najlepších dopravných dostupností v rámci Bratislavy.

Dohodnite si obhliadku už dnes

Kontakt: Xénia Szakálová, RSc. - certifikovaný maklér a realitný konzultant
Mobil: 0903 203 424
Cena: 259.000,- EUR

Naša realitná kancelária poskytuje kompletný právny a poradenský servis, zabezpečenie znalca, prípravu zmlúv a dokladov na katastrálny úrad, úhradu notárskych poplatkov a poplatkov na kataster, služby finančného poradcu.

Upozornenie: text a fotografie použité v tomto inzeráte podliehajú ochrane podľa autorského práva a nesmú byt kopírované, rozmnožované a šírené vcelku alebo po častiach bez predchádzajúceho písomného súhlasu zadávateľa inzerátu.

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI