Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

Výnimočný 3i byt s balkónom, krytou terasou, záhradkou a garážou, Dunajská Lužná

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
92.6 m2
3-izbový byt
Obec: Dunajská Lužná
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Kategória: 3-izbový byt
Plocha: 92.6 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Realitná kancelária PEGAS REAL Vám ponúka na predaj 3-izbový mezonetový byt v 13-ročnom rodinnom dvojdome v Dunajskej Lužnej. Je situovaný v uzavretej bezpečnej a kľudnej štvrti Jánošíková do 15 km od Bratislavy. Vybudovanie nového obchvatu vzdialeného od bytu len 1km výrazne zrýchlilo a zjednodušilo dopravné napojenie do hlavného mesta. K nehnuteľnosti prislúcha vlastná záhradka s krytou terasou, garáž aj parkovacie miesto.

BYT
3-izby
úžitková plocha 92,6 m2
+balkón 4,95 m2
+terasa 13,36 m2
+záhradka 61 m2
+garáž 17,91 m2 s bránou na ďiaľkové ovládanie
mesačné náklady 110€/5 osôb

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE
Byt je rozdelený veľmi prakticky na dennú a nočnú časť.
DENNÁ ČASŤ (prízemie 46,83m2):
priestranná vstupná chodba s vchodom do práčovne a wc
schodisko s podschodiskovým priestorom alias bunkrom pre deti (príp. úložným priestorom)
veľká obývacia a kuchynsko-jedálenská miestnosť
praktická komora
vstup na terasu a záhradku

NOČNÁ ČASŤ (poschodie 45,77m2):
manželská spálňa so vstavanou skriňou a vstupom na balkón
veľká detská izba taktiež so vstupom na balkón
kúpeľňa s rohovou vaňou, veľkým umývadlom a ďalšou toaletou

Byt je dômyselne riešený a na návrh architekta dispozične zmenený oproti pôvodnému pôdorysu tak, aby bol prakticky využiý každý jeden cm2. Disponuje množstvom úložného priestoru s cieľom komfortného bývania pre päťčlennú rodinu s malými deťmi. Pri zariaďovaní sa kládol dôraz na výber kvalitných materiálov, podlaha a schody sú z dubového masívu, v kúpeľni je teakové drevo umocňujúce pocit tepla. Použitie posúvných dverí do komory, či práčovne určite ocení nielen domáca pani. Záhrada slúžiaca majiteľom na relax a pestovanie bonsajov je slnečná, dookola upravená okrasnými drevinami s dôrazom na nenáročnú údržbu. Pod balkónom je zastrešený priestor slúžiaci na vonkajšie sedenie. Garáž poskytuje dostatok priestoru ako na parkovanie, tak na uskladnenie sezónnych vecí a záhradného náradia. Kúrenie je ústredné, zabezpečené vysokovýhrevným pravidelne servisovaným plynovým kotlom značky Viessmann. Byt je užívaný, pravidelne a poctivo udržiavaný. Zariadenie domu, okrem zabudovaného, nie je súčasťou predaja. Majiteľ nedisponuje energetickým certifikátom.

LOKALITA
Lokalitu Dunajskej Lužnej netreba zvlášť predstavovať. Nový majiteľ určite ocení moderný vidiecky charakter novovybudovanej časti, v ktorej sa dom nachádza. Je to ideálne miesto pre nadštandardný a pritom kľudný rodinný život v blízkosti Bratislavy. Má dobré napojenie na cestnú infraštruktúru s viacerými spojnicami smerom na hlavné mesto. Základné občianske služby, zdravotná starostlivosť a vzdelanie sú dostupné priamo v obci. Nachádzajú sa tu aj rozšírené možnosti pre oddych, či športové vyžitie. Je možné využiť cyklistické trasy vedúce priamo z obce, alebo sa osviežiť v priezračnej vode jazier Košarísk.

Dohodnite si obhliadku už dnes.

Kontakt: Alica Vojčeková
Mobil: 0948 744 011
Cena: 185.000,- EUR

V prípade zvýšeného záujmu o túto nehnuteľnosť si predávajúci vyhradzuje právo predať nehnutelnosť tomu záujemcovi, ktorý ponúkne najvyššiu cenu.

Naša realitná kancelária poskytuje kompletný právny a poradenský servis, zabezpečenie znalca, prípravu zmlúv a dokladov na katastrálny úrad, úhradu notárskych poplatkov a poplatkov na kataster, služby finančného poradcu.

Upozornenie: text a fotografie použité v tomto inzeráte podliehajú ochrane podľa autorského práva a nesmú byt kopírované, rozmnožované a šírené v celku alebo po častiach bez predchádzajúceho písomného súhlasu zadávateľa inzerátu.

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI