Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

REZERVOVANÉ: STAVEBNÝ POZEMOK(600m2) - CENTRUM OBCE ZÁLESIE

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
Pozemky - pre rodinné domy
Ulica: Malinovská
Obec: Zálesie
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Kategória: Pozemky - pre rodinné domy
Plocha:

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Pegas real Vám exkluzívne ponúka na predaj stavebný pozemok ideálny pre výstavbu vášho  samostatného rodinného domu.

Pozemok o výmere 600m2 sa nachádza v obľúbenej obci Zálesie. Je situovaný priamo v centre neďaleko hlavnej cesty a aj vďaka tejto polohe je napojený na všetky inžinierske siete. Povolená zastavanosť je 40%. Pozemok je vyčistený a pripravený pre nového majiteľa, ktorému prinesie pokojné bývanie neďaleko Bratislavy, no  bez nutnosti do nej každý deň dochádzať, keďže obec vytvára ideálne prostredie pre rodinu a jej každodenný život. V opačnom prípade je však rýchle a jednoduché napojenie na hlavné mesto a okolité obce samozrejmosťou. Ďalšou výhodou danej oblasti je fakt, že ponúka širokú možnosť voľnočasových aktivít, vďaka svojej polohe Vám umožní žiť svoj život aktívne v dynamicky sa rozvíjajúcej prostredí. 

VÝHODY:
- pozemok v centre obce
- zabehnutá a rozvinutá oblasť
- úplná občianska vybavenosť
- bohatá možnosť voľnočasových aktivít

LOKALITA:  

Obec Zálesie disponuje úplnou občianskou vybavenosťou, obchody, školy, škôlky, kultúrne podujatia, jazero, vodné športy, les či cyklotrasy.
Nachádza sa na východ od Bratislavy v okrese Senec a v jej okolí sa nachádzajú jazerá, rameno Malého Dunaja, mlyny a veľa iných atrakcií. Zálesie má bohatý kultúrny život, nachádza sa v nej aj kino. Len v niekoľko km vzdialenej Ivanke pri Dunaji sa nachádzajú banky, pošta, supermarkety ako Tesco, alebo Metro či vlaková stanica. Zálesie je plne elektrifikované. Autobusová doprava je bezproblémová a v súvislosti s výstavbou obchvatu D4 sa uľahčila a zefektívnila celková doprava do Bratislavy a okolitých obcí.

Kontakt: Igor Vlčko
Mobil: 0911 744 099
Cena pozemku: 149 900 €

 

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI