Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

REZERVOVANÉ: Rodinný dom s pozemkom - Bratislava

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
119 m2
Rodinný dom
Ulica: Bencúrova
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Kategória: Rodinný dom
Plocha: 119 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Pegas real Vám exkluzívne ponúka na predaj starší rodinný dom na Bencúrovej ulici v Bratislave. Dom o rozlohe 119m2 + podkrovie s priľahlým pozemkom 236 m2 sa nachádza v radovej zástavbe a je vhodný na rozsiahlu rekonštrukciu, alebo ako celkom nový projekt.

Priestor disponuje momentálne dvoma izbami, kuchyňou, predsieňou, kúpeľnou spojenou s toaletou a prípravou pre obytné podkrovie. Stavba je podpivničená, má všetky inžinierske siete (voda, plyn, elektrika) a je situovaný v malej tichej ulici neďaleko obchodného centra Avion s rýchlou dostupnosťou na obchvat, ale aj do centra mesta. V okolí je mnoho reštaurácií a obchodov.

DISPOZÍCIA
- Podzemné podlažie (31,68 m2): sklady s dielničkou kotlom, komunikačný priestor schodisko do 1.NP, vstup cez kúpeľňu
- Prízemie (86,47 m2): zádverie, kuchyňa, izba, obývačka, kúpeľňa s WC, zadná izba, schodisko do povalového neobytného podkrovia
- Povala: jeden priestor (neobytný úložný priestor); so vstupom dreveným schodiskom s 1.NP umiestnenými v samostatnej časti za kúpeľňou so vstupom zo zadnej izby

VÝHODY
- obytné podkrovie
- pivnica
- dom v meste
- tichá ulica

LOKALITA
Je neďaleko hlavných ťahov ako do centra mesta, tak aj na diaľničný obchvat . V okolí sa nachádzajú nákupné centrá, reštaurácie, jazerá s možnosťou rekreačného vyžitia. V pešej dostupnosti len pár minút sú zastávky MHD.

Kontakt: Igor Vlčko RSc.
Tel: 0911 744 099
Cena: 249.000,- Eur

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI