Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

Rezervovaný-Moderný rodinný dom s výhľadom na hrad Pajštún

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
180 m2
Rodinný dom
Ulica: Borinka
Obec: Borinka
Okres: Malacky
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Kategória: Rodinný dom
Plocha: 180 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Realitná kancelária PEGAS REAL vám exkluzívne ponúka na predaj krásny moderný 5izbový dom v nádhernom prostredí v obci Borinka s výhľadom na hrad Pajštún. Novostavba rodinného bola   skolaudovaná v roku 2019. Daná nehnuteľnosť je situovaná v kľudnej rezidenčnej lokalite Sunny Residence. Dom je postavený z pórobetónových tvárnic hr. 300 mm, vnútorné priečky sadrokartónové na báze dreva. Zateplenie obvodových stien je kontaktným zatepľovacím systémom, polystyrén a minerálna vlna hrúbky 200mm a upravená silikónovou omietkou. Strešná konštrukcia je drevená zateplená minerálnou vlnou- krytina plechová. Rodinný dom s obytnou plochou 137 m2.  Na úrovni 1NP sa nachádza izba, ktorá aktuálne slúži ako jedáleň, technická miestnosť, ktorá sa nachádza za zrkadlovými dverami, kúpeľňa s WC a obývacia izba s kuchyňou s výstupom na terasu a záhradu. 2NP sa nachádzajú 3 izby, kúpeľňa s WC a 2x šatník. z jedného šatníka je možnosť využitia miesta pod strechou.. Dom moderný, celé vybavenie je na mieru z kvalitných materiálov. Kúrenie v dome je podlahové. Chladenie interiéru je zabezpečené dvoma klimatizačnými jednotkami. Terasa domu je prekrytá elektrickou pergolou s osvetlením. Pri dome sa nachádza záhradný domček. Pred domom je taktiež vytvorené miesto na nádoby na odpad. V prednej časti sú 3 miesta na parkovanie. Nový majiteľ ocení už vytvorenú záhradu, ktorá má úžitkovú a relaxačnú časť.

DOM
úžitková plocha 137 m2
pozemok o výmere 410m2


DISPOZIČNÉ RIEŠENIE DOMU
1.NP

-vstupná hala
-technická miestnosť  
-obývačka s kuchyňou (vybavená kuchynskou linkou na mieru a vstavanými spotrebičmi s výstupom na terasu )
- izba
-kúpeľňa s oknom so sprchovacím kútom, umývadlom a WC


2.NP
-chodba
-dve izby
-kúpeľňa s oknom, s vaňou, so sprchovacím kútom, umývadlom a WC
-šatník s výstupom do podkrovia
-spálňa s integrovaným šatníkom


LOKALITA
Obec Borinka leží 20 km severne od Bratislavy v okrese Malacky, v doline Stupavského potoka na juhozápadnom okraji Malých Karpát. Na vápencovom brale vo výške 486 metrov sa nachádza zrúcanina strážneho hradu Pajštún z 13. storočia. Pri obci sa nachádzajú zvyšky muriva stredovekej strážnej veže Dračí hrádok, nad Borinkou sa nachádza krasové územie Borinský Kras a známa horáreň Medené Hámre.

V obci je pošta, materská škôlka, súkromná škôlka, obecné potraviny a kaviareň.


Dohodnite si obhliadku ešte dnes

Kontakt: Mgr.Michaela Bobiš Laciková, RSc.
Mobil: 0918 847 098
Cena: 499.000,- Eur
Naša realitná kancelária poskytuje kompletný právny a poradenský servis, zabezpečenie znalca, príprava zmlúv a dokladov na katastrálny úrad, úhrada notárskych poplatkov a poplatkov na kataster, služby finančného poradcu

Upozornenie: text a fotografie použité v tomto inzeráte podliehajú ochrane podľa autorského práva a nesmú byt kopírované, rozmnožované a šírené v celku alebo po častiach bez predchádzajúceho písomného súhlasu zadávateľa inzerátu.

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI