Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

REZERVOVANÉ: Starší RD na veľkom pozemku (1162 m2) v obci Marianka

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
100 m2
Rodinný dom
Ulica: Štúrova
Obec: Marianka
Okres: Malacky
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Kategória: Rodinný dom
Plocha: 100 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Realitná kancelária Pegas Real vám ponúka na predaj starší RD na veľkom stavebnom pozemku v centre obce Marianka.

Tento dom sa nachádza v bezprostrednej blízkosti občianksej vybavenosti a navodzuje atmosféru vidieckeho bývania v lukratívnej časti s dobrou dostupnosťou do hlavného mesta. Na pozemku je prípojka plynu, elektriny, mestký vodovod a kanalizácia. Svojou polohou a štvorcovitým tvarom je predurčený na výstavbu vašeho nového budúceho bývania.

Lokalita

Hlavným benefitom je poloha, ktorá je ideálnym miestom na bývanie pre ľudí, ktorých pracujú a zdržiavajú sa v centre a vo svojom voľnom čase hľadajú ticho a prírodu. 

Marianka je obec na úpätí Malých Karpát s výbornou dostupnosťou do mesta a má taktiež veľmi dobré spojenie s MHD. Nachádza materská škôlka, základná škola, obchody, kaviarne a kvalitné reštaurácie. Najväčšou výhodou je spojenie a kontakt s prírodou, kde človek načerpá energiu športom, prechádzkami alebo len takým pozeraním sa na okolie.

Cena: 310 000 €
Kontakt: Igor Vlčko, Rsc.
Mobil: 0911 744 099

Upozornenie: text a fotografie použité v tomto inzeráte podliehajú ochrane podľa autorského práva a nesmú byt kopírované, rozmnožované a šírené v celku alebo po častiach bez predchádzajúceho písomného súhlasu zadávateľa inzerátu.

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI