Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

Moderné 3izb bungalovy v Kostolnej pri Dunaji - možnosť odpočtu DPH

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
89 m2
Rodinný dom
Ulica: Senec
Obec: Senec
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Kategória: Rodinný dom
Plocha: 89 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Pegas real Vám ponúka na predaj 2 veľmi dobre riešené bungalovy v Kostolnej pri Dunaji. Ide o samostatne stojace 3 izbové rodinné domy nachádzajúce sa v novovybudovanej tichej časti obce, ktorá má  vďaka modernizácii infraštruktúry a budovaniu rýchlostných ciest jednoduché napojenie na hlavný ťah Bratislavy či Senca. Tieto bungalovy majú pekné pozemky s rozlohami 454 m2 a 455 m2, zastavané plochy 100 m2 a čisté podlahové plochy vrátane terasy sú 89 m2. Sú postavené z kvalitnej 300 mm brúsenej tehly HELUZ a obvodové murivo bude zateplené kontaktným zatepľovacím systémom – fasádnymi  doskami z EPS polystyrénu ISOVER EPS 70 F. Šikmá sedlová strecha s valbami s nízkym spádom je ukončená keramickou krytinou z pálenej hliny TONDACH-SAMBA, nosná konštrukcia je tvorená prefabrikovanými drevnými nosníkmi. Veľkým benefitom je priestranný úložný priestor medzi stropom a strechou. Tieto moderné bungalovy pozostávajú z obývacej izby s veľkoformátovým oknom spojenej s kuchyňou, 2 nepriechodných izieb, kúpeľne spojenej s WC, ďalším samostatným WC s technickou miestnosťou, chodby a terasy. Vykurovanie v objekte bude zabezpečené elektrickým kotlom, na ktorý bude napojená sústava podlahového vykurovania so samostatnými termostatmi pre každú miestnosť. Voda je mestská a domy disponujú aj vlastnými vŕtanými studňami s čerpadlom. Kanalizácia je v procese budovania, domy majú dočasný izolovaný septik. Bungalovy sa predávajú vo vyhotovení holodom, dokončenie a kolaudácia sa predpokladajú na júl-august 2022. Možný odpočet DPH.
Bývanie v tejto lokalite vám poskytne kľudný a bezpečný život v obklopení prírodou a je vhodné pre rodiny s deťmi ako aj pre jednotlivcov.

Vyhotovenie „HOLODOM“:
- obvodové konštrukcie z tehly HELUZ 30 cm
- zateplená a dokončená fasáda s 15 cm polystyrénom
- strešná krytina – hydroizolačná fólia
- plastové okná s izolačným trojsklom
- zarovnaný terén a spevnené plochy
- zateplenie podlahy a betónový poter
- podlahové kúrenie s elektrickým kotlom
- kompletné rozvody elektroinštalácií a vody, spolu s prípojkami
- vnútorné steny upravené vápenno-cementovou omietkou
- oplotenie
- parkovacie miesta a prístupový chodník zo zámkovej dlažby

DISPOZÍCIA:
- zádverie 6,96 m2
- toaleta + technická miestnosť 3,34 m2
- chodba 3,74 m2
- kuchyňa spojená s obývacou izbou a výstupom na terasu 30,99 m2
- 2x neprechodná izba 15 m2 a 11,07 m2
- kúpeľňa spojená s toaletou 5,74 m2
- terasa 12,36 m2

VÝHODY:
- pekná a kľudná lokalita
- rýchle napojenie na hlavné dopravné ťahy
- výborná dispozícia
- moderný nadčasový dizajn
- úložný priestor v podkroví
- možnosť dokončenia domu podľa vlastných predstáv

LOKALITA:
Kostolná pri Dunaji patrí pod Bratislavský samosprávny kraj, okres Senec a je dynamicky sa rozvíjajúcou obcou s ďalšou perspektívou do budúcnosti. Obec disponuje úplnou občianskou vybavenosťou a je situovaná len neďaleko hlavného mesta. Nachádza sa tu obecný úrad, hasičská stanica, materská škola, kultúrny dom, poľnohospodárske družstvo, obchod, kostol a pohostinstvo. Susedí s obcou Kráľová pri Senci, ktorá je vzdialená od Kostolnej pri Dunaji necelý kilometer, podobne ako ďalšia susedná obec Hrubý Šúr, vzdialenosť od Hrubej Borše a Turne je približne 3,5 km. Od centra okresného mesta Senec ju delí asi 5 km, no na začiatok mesta sú to necelé 3 km.  Nový majiteľ rozhodne ocení blízkosť vyhľadávaných atrakcií ako Senecké jazerá, Aquapark Senec, ktoré ponúkajú neobmedzené možnosti vodných športov a relaxovania či už pre rodiny s deťmi, alebo jednotlivcov, ďalej cyklotrasy, Golfový klub Borša a iné. Otvorenie privádzača na diaľnicu D1 a rýchlostnú cestu R7 výrazne zlepšilo dopravnú situáciu, no možno stále využiť iné alternatívy dopravy ako vlak, či autobus.

Kolaudácia 08-09/2022

Kontakt: Xénia Szakálová, RSc. – certifikovaný maklér a realitný konzultant
Mobil: 0903 203 424

Cena dokončeného holodomu:   253.000,- EUR vrátane sprostredkovateľskej provízie

Naša realitná kancelária poskytuje kompletný právny a poradenský servis, zabezpečenie znalca, príprava zmlúv a dokladov na katastrálny úrad, úhrada notárskych poplatkov a poplatkov na kataster, služby finančného poradcu

Upozornenie: text a fotografie použité v tomto inzeráte podliehajú ochrane podľa autorského práva a nesmú byt kopírované, rozmnožované a šírené v celku alebo po častiach bez predchádzajúceho písomného súhlasu zadávateľa inzerátu.

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI