Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

ZNÍŽENÁ CENA! Moderný úplne nový bungalov v peknom štandarde v Šamoríne na predaj

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
134.54 m2
Rodinný dom
Ulica: Bazova
Obec: Šamorín
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Kategória: Rodinný dom
Plocha: 134.54 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Realitná kancelária PEGAS REAL vám ponúka na predaj krásny moderný úplne nový 4izbový bungalov v vo vyhľadávanej lokalite v Šamoríne na Bazovej ulici. Ide o novostavbu skolaudovanú v roku 2022 situovanú v kľudnej a tichej slepej ulici. Bungalov je dokončený do pekného nadčasového štandardu a na všetkých oknách sú elektrické exteriérové žalúzie na diaľkové ovládanie. Na obvodové murivo a nosné steny boli použité tehly Porotherm hr. 300 mm, vnútorné priečky hr. 125 mm. Zateplenie obvodových stien je zabezpečené zatepľovacím systémom z polystyrénu hr. 150 mm s kompletnou povrchovou úpravou. Na okná bol použitý nemecký profilový systém Gealan, 6 komorové plastové profily s izolačným trojsklom. Strecha je pultová, drevená s hydroizolačnou strešnou fóliou Rhenofol. Kúrenie je podlahové teplovodné plynové zabezpečené cez vysokovýhrevný kondenzačný kotol so zásobníkom na teplú vodu. Bungalov s obytnou plochou 98,68 m2 má výborné dispozičné riešenie, má 3 nepriechodné izby, veľkú obývačku o rozlohe 37,5 m2 spojenú s kuchyňou, z ktorej je prechod cez veľkoformátové okná na krytú terasu s rozlohou 11,68 m2 a do slnečnej záhrady. Nový majiteľ rozhodne ocení, že dom disponuje 2 kúpeľňami,  pričom jedna je vybavená sprchovým kútom a druhá vaňou. Dom sa rozprestiera na pozemku o celkovej výmere 332 m2, vpredu je parkovisko pre dve autá, z toho pre 1 pod prístreškom o rozlohe 24 m2, ktoré je možné jednoducho dorobiť na garáž. Plochy okolo domu sú spevnené a záhrada má vyrovnaný pozemok pripravený k úpravám, ktoré si nový majiteľ môže urobiť podľa vlastného vkusu. Veľkou výhodou je vynikajúca dopravná dostupnosť do Bratislavy po novootvorenom obchvate D4R7.


DOM
4 izbový bungalov
podlahová plocha 98,68 m2 + 11,68 m2 terasa + 24,18 m2 prístrešok
pozemok o výmere 332 m2


DISPOZIČNÉ RIEŠENIE DOMU
-vstup (4,29 m2)
-chodba (3,66 m2)
-technická miestnosť (2,94 m2)
-obývačka s kuchyňou (37,50 m2) s výstupom na krytú terasu (11,68 m2) a do záhrady, ktorá
 je orientovaná juhozápadne 
-nepriechodná izba (12,16 m2)
-nepriechodná izba (12,74 m2)
-nepriechodná izba (12,83 m2)
-kúpeľňa (5,37 m2)  s vaňou, umývadlom a WC  
-kúpeľňa (3,78 m2)  so sprchovým kútom, umývadlom a WC  
-šatník (3,42 m2)

VÝHODY
-veľké exteriérové elektrické žalúzie na celom dome a zateplenie domu polystyrénom hr.150
 mm zabezpečujú aj v najväčších teplách príjemnú klímu v dome bez potreby namontovať
 klimatizáciu
-výborné dispozičné riešenie
-všetky inžinierske siete
-dobrá svetelnosť
-pekný a moderný dom s nízkymi prevádzkovými nákladmi (energ.certifikát A1, B)
-na výstavbu boli použité kvalitné materiály a dom má pekný nadčasový štandard
-dom je pripravený k nasťahovaniu
-možnosť vybudovať vlastnú studňu
-tichá a bezpečná novovybudovaná lokalita na začiatku Šamorína, výborná dostupnosť autom
-v okolí množstvo záujmových bodov s možnosťou športového vyžitia

LOKALITA
Šamorín je mesto na južnom Slovensku ležiace v okrese Dunajská Streda v Trnavskom kraji. Leží 25 km juhovýchodne od Bratislavy, 26 km západne od Dunajskej Stredy a 25 km južne od Senca. V severozápadnej časti mesta je lesopark Pomlé.  Lokalita poskytuje komfort prímestského bývania a zároveň atmosféru moderného vidieka. Je to ideálne miesto pre nadštandardný a pritom kľudný, rodinný život v blízkosti Bratislavy. Má dobré napojenie na cestnú infraštruktúru s viacerými spojnicami smerom na hlavné mesto. Vybudovanie nového obchvatu výrazne zrýchlilo a zjednodušilo dopravné napojenie do Bratislavy, ale aj do iných miest. Základné občianske služby, zdravotná starostlivosť a vzdelanie je dostupné priamo v obci. Nachádzajú sa tu rozšírené možnosti pre oddych a všetka občianska vybavenosť, sú tu obchody s potravinami, supermarkety, pošta, zdravotné stredisko, benzínové pumpy, škôlky, školy, kostoly, reštaurácie či kaviarne. Medzi najznámejšie patria areál X-Bionic, reštaurácia Jó bástya csárda a mnohé iné. V blízkosti sa nachádzajú supermarkety LIDL, Kaufland, Billa ako aj novovybudované obchodné centrá.

Na úvodnú fotku bol použitý virtuálny staging.

Dohodnite si obhliadku ešte dnes

Kontakt: Xénia Szakálová, RSc. – certifikovaný maklér a realitný konzultant
Mobil: 0903 203 424
Cena: 385.000,- Eur
Naša realitná kancelária poskytuje kompletný právny a poradenský servis, zabezpečenie znalca, príprava zmlúv a dokladov na katastrálny úrad, úhrada notárskych poplatkov a poplatkov na kataster, služby finančného poradcu

Upozornenie: text a fotografie použité v tomto inzeráte podliehajú ochrane podľa autorského práva a nesmú byt kopírované, rozmnožované a šírené v celku alebo po častiach bez predchádzajúceho písomného súhlasu zadávateľa inzerátu.

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI