Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

ZNÍŽENÁ CENA! Dvojgeneračný rodinný dom obec Veľké Leváre

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
Rodinný dom
Obec: Veľké Leváre
Okres: Malacky
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Kategória: Rodinný dom
Plocha:

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Realitná kancelária PEGAS REAL Vám ponúka na predaj 5-izbový dom, ktorý sa nachádza v tichej lokalite obce Veľké Leváre (okres Malacky). Dom je vhodný aj pre dve rodiny, prípadne bývanie spojené s podnikaním, nakoľko prízemie domu je v pôvodnom udržiavanom stave (momentálne obývaná len jedna miestnosť), čo umožňuje novému vlastníkovi si prízemie prispôsobiť svojej predstave. Poschodie domu je čiastočne zrekonštruované.

DISPOZÍCIA DOMU:
prízemie
2-izby, kuchyňa, kúpeľňa s WC, komora, predsieň. V jednej izbe je plávajúca podlaha, v druhej izbe a v kuchyni je podlaha pokrytá PVC, v kúpeľni a v predsieni je dlažba.
poschodie:
3 izby, kuchyňa s jedálňou je spojená s obývacou izbou, chodba, 2x balkón.

Technické vybavenie:
Dom je postavený z tvárnic, napojený na obecný vodovod, zemný plyn a elektrinu, odpad je riešený žumpou. Kúrenie je riešené zemným plynom (gamat). V celom dome sú okná vymenené za plastové. Strecha je pokrytá pozinkovaným plechom, nezateká. Dom je z malej časti podpivničený.
Mesačné náklady na bývanie: 160 € zemný plyn, 22 € voda, 65 € elektrina.

Pozemok s výmerou 727m2 je celý oplotený, udržiavaný. Na pozemku sú vysadené okrasné dreviny a orech (v letných mesiacoch je pod ním príjemné posedenie v chládku).
Parkovanie pre viacero áut je možné vo dvore aj pred domom.

LOKALITA:

Obec Veľké Leváre s počtom obyvateľov cca 4000 leží na západnej strane Záhorskej nížiny, v okrese Malacky. Obec ponúka množstvo voľnočasových aktivít, športu a kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, poštu, zdravotné stredisko, kultúrny dom, škôlku, školu, ..a viacero historických pamiatok, ako farský Kostol, Habánsky dvor, barokový Kaštiel,..).

V prípade záujmu o ďaľšie info, ako aj osobnú obhliadku kontaktujte prosím:

Radka Hanzalíková realitný maklér a konzultant
Mobil: 0948 750 099
Cena: 180.000,- €

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI