Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

TRI VEŽE: Luxusný 3 izbový byt so saunou a rozlohou 135 m2

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
136.64 m2
3-izbový byt
Ulica: Bajkalská 9
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Kategória: 3-izbový byt
Plocha: 136.64 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Realitná kancelária PEGAS REAL Vám ponúka na predaj exkluzívny a veľkometrážny 3 - izbový byt (134,64 m2) s veľkou loggiou a saunou. Byt sa nachádza na 10/21 poschodí vo vyhľadávanej lokalite mestskej časti Bratislava – Ružinov na Bajkalskej ulici.

Projekt TRI VEŽE je situovaný v bezprostrednej blízkosti najatraktívnejších záujmových miest Bratislavčanov a leží na jednom z najväčších dopravných uzlov v meste. Dostupnosť do všetkých častí Bratislavy je teda rýchla a bezproblémová. 

BYT:
3-izbový byt
úžitková plocha byt 112,95 m2 + loggia 17,55m2
pivnica

Pôdorys bytu bol oproti pôvodu dispozične upravený a interiér navrhnutý tak, aby spĺňal požiadavky pre moderné mestké bývanie. Priestrannú  dennú - obývaciu časť dopĺňa rohový krb na biopalivo efektne prepojený so vstavanými odkladacími skriňami. Kuchynská linka je navrhnutá na mieru s množstvom odkladacieho priestoru, je vybavená všetkými vstavanými spotrebičmi a jedálenská časť má dostatočný priestor pre veľký jedálenský stôl.

V hlavnej kúpeľni je veľká vaňa a vedľa samostatné wc a v ďalšej kúpelni v spálni wc a sprcha. Destká izba je zariadená dvoma spojenými dvojposchodovými posteľami z masívu, pod ktorými je vytvorený priestor pre štúdium. 

VÝHODY:
výborná a kľudná lokalita, dostupnosť autom aj verejnou dopravou
hliníkové okná a balkónové dvere
kompletná občianska vybavenosť
novostavba s vysokým štandardom bývania
vhodné aj ako investícia
spoločná posilňovňa v dome a športoviská v bezprostrednej blízkosti
možnosť kúpiť garáž
mesačné náklady  cca 200,- Eur + elektr.

V budove je na 4. poschodí profesionálne fitko a family room s kuchynkou (vhodné využívať na napr. rodinné oslavy). Na terase 2x trampolína, sedenie a detské preliezky. Priamo pod domom je obchodná pasáž kde sú reštaurácie (steak house, talianska reštaurácia, sushi, bar), potraviny, predajňa a servis bicyklov, solárium, 2x pohotovostná zubná ambulancia), realitná kancelária... Za budovou sú 3 verejne prístupné futbalové ihriská. 

LOKALITA:
Mestská časť Ružinov patrí medzi mestské štvrte s množstvom zelene, parkov a jazier a je na skok od Karpát. Projekt 3 VEŽE má dostatok zelených plôch s výsadbou stromov pre zdravý život a bývate tak nie len v peknom, ale aj príjemnom a zdravšom prostredí.
Na druhej strane je to len na skok ku všetkému čo ponúka mestský život. V blízkosti obchodné centrá Vivo, Centrál, Retro, čerstvé potraviny vo Fresh markete či Yeme. Budúci domáci z TROCH VEŽÍ nájdu všetko čo je k pohodlnému a aktívnemu životu v meste potrebné a zároveň sa rýchlo napojíte na diaľničný obchvat.
Bývanie je na skok od troch známych vodných plôch Štrkovec, Kuchajda a Rohlík. Štrkovecké jazero ponúka okrem oddychu aj kultúrno-spoločenské eventy a je tiež obľúbenou športovou lokalitou s vybudovanou bežeckou dráhou. V lete sú na Kuchajde k dispozícii ihriská pre plážový volejbal, streetball, futbal či stolný tenis. To všetko v dostupnosti pár minút od vášho nového bývania.
Vyznávači zdravého životného štýlu ocenia blízkosť multifunkčného športového centra FitCamp ale aj ďalších športových hál v blízkosti.
Táto lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a v neposlednej miere i vynikajúcu dopravnú dostupnosť do centra. V pešej dostupnosti sú všetky potrebné sociálne, zdravotné, alebo rodinné služby. Zastávky autobusu sú vzdialené len pár minút chôdze a do centra mesta sa dá dostať veľmi rýchlo

Kontakt: Igor Vlčko
Mobil: 0911 744 099
Cena: 389.000,- Eur

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI