Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

Luxusný 5 izbový dom s bazénom v Chorvátskom Grobe

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
245 m2
Rodinný dom
Ulica: Jaseňová
Obec: Chorvátsky Grob
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Kategória: Rodinný dom
Plocha: 245 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Realitná kancelária Pegas real Vám exkluzívne ponúka na predaj luxusný 5 – izbový rodinný dom v obci Chorvátsky Grob, miestna časť Čierna Voda. V dome sú použité nadštandardné materiály so štýlovými dekoráciami a horúce letné dni si spríjemníte na upravenej záhrade s keramickým bazénom so slanou vodou. Situovaný je v tichej lokalite iba pár minút autom od Bratislavy.

Tento rodinný dom s obytnou plochou (170 m2), vrchnou terasou (30 m2) a spodnou terasou zo sibírskeho smrekovca (75 m2) sa rozprestiera na upravenom rovinatom pozemku s rozlohou (671 m2) + ďalšom prenajatom pozemku (250 m2) od pozemkového fondu.
Zariadený je v industriálnom štýle s betónovým stropom, tehlovými obkladmi a fasádnymi stierkami v interiéri a celkovo pôsobí moderne a nadčasovo.

Prvé podlažie
- priestranná obývacia časť s jedálenskou časťou, kuchyňou a krbom, z ktorých je priamy vstup terasu 75m2 spolu s kuchyňou - kuchyňa s na mieru zhotovenou kuchynskou linkou vybavená  spotrebičmi a žulovou pracovnou doskou, vrátane ostrovčeka
- 2 x spálňa 
- 2 x kúpeľňa s WC
- vstupná chodba s Rolldorom

Druhé podlažie
- veľká hlavná spálňa s kúpeľňou a sprchovým kútom, rolldor 230×300cm s veľkoformátovou dlažbou 120 x 120cm
- ďalšia menšia spálňa, poprípade ako šatník, alebo detská izba

TECH:
Dom z roku 2010 bol zväčšený o prístavbu v roku 2020. Prepojením vznikla nádherná denná časť s priestrannou obývačkou doplnenou efektným betónovým schodiskom. Vykurovanie domu je zabezpečené plynovým kotlom, v obývačke a hlavnej spálni elektrinou.

EXTERIÉR
Fasáda domu je vytvorená špeciálnou metódou - sklo vo fasáde, čiže dom sa ligoce v slnečných lúčoch a veľkoplošné okná zase zaručujú priamy styk s okolitou prírodou. Záhrada je obkolesená vysokým murovaným plotom. Nájdete v nej udržiavanú trávnatú plochu, dizajnové stromy a kríky, ktoré sú samozrejme napojené s vlastnou studňou.

- Dokonalý relax na záhrade si spravíte v bazéne zo slanou vodou, v ktorom vďaka vysokým plotom budete mať maximálne súkromie. Oddych si doprajete na terase z drevených dosiek, a únik pred teplom vám spríjemní látková markíza.  Na pozemku je aj veľký záhradný domček na náradie a parkovacie státia. Vstupná brána je riadená s motorickým pohonom a elektrické exteriérové žalúzie sú na diaľkové ovládanie.

VÝHODY
- tichá a kľudná časť len 20 min od Bratislavy
- bazén
- všetky inžinierske siete /voda, plyn, elektrika, kanalizácia/
- optický internet
- možnosť financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru
- nehnuteľnosť je vo výbornom stave
- výborná investičná príležitosť s vysokou výnosnosťou komerčného krátkodobého prenájmu
- rodinný dom je kúpou voľný, stačí sa nasťahovať

LOKALITA
Rodinný dom je vzdialený iba 9km od Bratislavy a lokalita disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Iba pár metrov od domu sa nachádza škôlka pre deti. Nájdete tu aj niekoľko nákupných centier, športové areály, cyklotrasy, ako aj prírodu na relax, odpočinok a voľnočasové aktivity. V blízkosti sa nachádza tiež škola, kostol, drogéria, potraviny, detské ihriská, lekáreň a kultúrny dom.

Dohodnite si ešte dnes obhliadku tohto výnimočného bývanie, ktorého detaily sú prepracované do dokonalosti a spĺňajú všetky požiadavky nadštandardného a moderného bývania. Bližšie informácie Vám radi poskytneme priamo pri obhliadke.

Kontakt: Igor Vlčko
Tel:0911 744 099
Cena: 750.000,- Eur

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI