Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

Rodinný dom v obci Čáry po rekonštrukcii, pozemok 712m2

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
150 m2
Rodinný dom
Ulica: Hlavná
Obec: Čáry
Okres: Senica
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Kategória: Rodinný dom
Plocha: 150 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Exkluzívne Vám ponúkame na pred rodinný dom v obci Čáry, okres Senica.
Pozemok s rozlohou 712 m2 je rovinatý. Záhrada za domom je zatrávnená a pozemok je celý oplotený. 

Samotne stojaci dom prešiel rekonštrukciou v roku 2019: nové rozvody elektriny (230 aj 400W), elektrina je dovedená aj do garáže, kúrenia (plynový kondenzačný kotol, ohrev teplej vody elektricko-plynovým bojlerom, vo vrchnom poschodí v kuchyni podlahové kúrenie, výmena okien za plastové, nové podlahy (plávajúca, vinylová, dlažba), nové omietky, nové vybavenie a zariadenie domu, pristavená terasa na poschodí, ...)

Pozostáva na prízemí z kuchyne, obývacej izby a spálne, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, technická miestnosť, práčovňa.

Poschodie: predsieň so šatníkovou skriňou (roll-door) kuchyňa s jedálňou, obývacia izba, detská izba, spálňa, kúpeľňa s vaňou, umývadlom a WC, terasa z predsiene. Nad vrchným poschodím je povala, čo je výhodou izolácie v letných a zimných mesiacoch, počasím nie je ovplyvnená teplota vo vrchnom poschodí.

Majiteľ vykonal rekonštrukciu interiéru domu, avšak nieje dokončená spodná terasa pri dome vrátane fasády. V dome je zavedená elektrina, voda, zemný plyn. Odpad je riešený žumpou. Studňa na pozemku.

Prístup ku domu je dostupný autom, parkovanie pred domom aj vo dvore vrátane plechovej garáže. V prednej časti je miestna asfaltová komunikácia. 

Nehnuteľnosť je vo vlastníctve jedného majiteľa.

CENA:
Cena rodinného domu s prislúchajúcim pozemkom je 155 000 € vrátane kompletného právneho servisu, správnych poplatkov súvisiacich s prevodom vlastníckych práv.

Možnosť kúpy danej nehnuteľnosti je aj prostredníctvom hypotekárneho úveru s výhodným financovaním a to priamo v našej realitnej kancelárii.

Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na telefónnom čísle

0907 749452

Silvia Hatalová  Pegas Real, s.r.o.

 

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI