Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

ZNÍŽENÁ CENA ! Pekný moderný bungalov na 6 árovom pozemku v Slovenskom Grobe

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
96 m2
Rodinný dom
Ulica: M.Galandu
Obec: Slovenský Grob
Okres: Pezinok
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Kategória: Rodinný dom
Plocha: 96 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Realitná kancelária PEGAS REAL vám ponúka na predaj pekný samostatne stojaci 4izbový bungalov na skoro 6árovom pozemku vo vyhľadávanej lokalite v Slovenskom Grobe, časť Malý Raj. Ide o novostavbu z roku 2017 v procese kolaudácie situovanú v bezpečnej a kľudnej lokalite. Tento jednopodlažný montovaný zateplený dom so sedlovou strechou má aj podkrovie s priestranným odkladacím priestorom. V dome sú podlahy, dvere a sanita vyššieho štandardu a výhodou je, že dom bol obývaný minimálne. Okná sú 6 komorové s izolačným trojsklom, v obývacej miestnosti veľkoformátové a na všetkých oknách sú interiérové žalúzie. Kúrenie je teplovodné podlahové zabezpečené  vysokovýhrevným plynovým kotlom a v dome je aj predpríprava na krb, príp. momentálne dosť populárnu piecku. Bungalov s úžitkovou plochou 96 m2 sa rozprestiera na pozemku s výmerou 575 m2 a má výborné dispozičné riešenie. Pozostáva z 3 nepriechodných izieb, veľkej obývačky spojenej s kuchyňou s prechodom do záhrady. Nový majiteľ rozhodne ocení, že dom má priestrannú kúpeľňu s vaňou aj sprchovacím kútom, spálňa má walk-in šatník a na pozemku ako aj pred domom je dostatok miesta na parkovanie. Priestranný slnečný pozemok otvára možnosti vybudovania krytej terasy, príp. zimnej záhrady, ako aj altánku, prípadne bazénu a vysadenia okrasných drevín a stromov podľa vlastného vkusu. Na pozemku je aj možnosť vybudovania studne, prístrešku pre autá, alebo garáže. Dom má energetický certifikát B vďaka čomu sú mesačné náklady na energie optimálne. Veľkou výhodou je vynikajúca dopravná dostupnosť do Bratislavy po novootvorenom Malokarpatskom obchvate, ktorý prináša nielen úsporu času, ale obec výrazne odbremenil od tranzitnej dopravy.

DOM
4 izbový bungalov
zastavaná plocha 120 m2
úžitková plocha 96 m2
pozemok o výmere 575 m2


DISPOZIČNÉ RIEŠENIE DOMU
-vstup (2,98 m2)
-chodba (6,58 m2)
-2x nepriechodná izba (10,67 m2 a 10,62 m2)
-samostatné WC s umývadlom (1,61 m2)
-priestranná obývačka s veľkoformátovými oknami spojená s kuchyňou s výstupom do
 záhrady (36,67 m2)
-kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom a umývadlom (6,26 m2) 
-nepriechodná izba s walk-in šatníkom (12,82 m2)
-technická miestnosť (1,77 m2)

VÝHODY
-pekný a moderný takmer nový rodinný dom v nadčasovom štandarde
-priestranný a slnečný pozemok s možnosťou vytvorenia oázy relaxu podľa vlastných
 predstáv
-veľkoformátové okná zabezpečujú výbornú svetelnosť v dome
-krásna kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi (za odplatu)
-energetický certifikát B - nízke prevádzkové náklady
-dom je pripravený k nasťahovaniu
-príjemná komunita susedov
-predpríprava na krb
-tichá a kľudná lokalita, výborná dostupnosť autom


LOKALITA
Slovenský Grob leží dva kilometre od mestečka Pezinok na rovine vedľa Malých Karpát a ponúka rozsiahlu občiansku vybavenosť. Je známy chovom a predajom husí a kačíc a najmä usporiadavaním husacích hodov vo viacerých známych miestnych reštauračných zariadeniach. Atraktívna lokalita Malý Raj s výhľadom na Karpaty je od Bratislavy vzdialená len 13 km. Vybudovanie nového obchvatu významne urýchlilo a zjednodušilo dopravné napojenie na Bratislavu ako aj iných miest. V blízkosti sa nachádza OC Monar, Tesco, autobusová zástavka v pešej dostupnosti, priamo v lokalite je k dispozícii novootvorená moderná základná škola a v roku 2023 sa plánuje dokončenie materskej škôlky v Malom raji, Príjemnou súčasťou je aj relax zóna s jazierkom s detským ihriskom, ktoré predstavuje odpočinok nielen pre deti, ale aj dospelých. V tesnej blízkosti sa nachádza aj chránená prírodná rezervácia s krásnou prírodou. Lokalita má vybudované aj cyklotrasy až do Pezinka a poskytuje tak dostatočné možnosti športového vyžitia ako aj výletov do blízkych Karpát.

Dom sa predáva nezariadený, úplne nová kuchynská linka kompletne vybavená spotrebičmi môže zostať v dome v prípade záujmu za odplatu po dohode s majiteľmi.

Dohodnite si obhliadku ešte dnes

Kontakt: Xénia Szakálová, RSc. – certifikovaný maklér a realitný konzultant
Mobil: 0903 203 424
Cena: 372.000,- Eur

Naša realitná kancelária poskytuje kompletný právny a poradenský servis, zabezpečenie znalca, príprava zmlúv a dokladov na katastrálny úrad, úhrada notárskych poplatkov a poplatkov na kataster, služby finančného poradcu

Upozornenie: text a fotografie použité v tomto inzeráte podliehajú ochrane podľa autorského práva a nesmú byt kopírované, rozmnožované a šírené v celku alebo po častiach bez predchádzajúceho písomného súhlasu zadávateľa inzerátu.

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI