Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

PRENAJATE - KLINGERKA - prenájom krásneho 4izbového bytu na 18.poschodí

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
102.2 m2
4-izbový byt
Ulica: Súkennícka
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Kategória: 4-izbový byt
Plocha: 102.2 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Realitná kancelária Pegas real Vám ponúka na prenájom úplne nový priestranný 4-izbový byt v projekte Klingerka s výbornou dispozíciou.

Byt disponuje celkovou rozlohou 102,2 m2  + loggia o výmere 10,2 m2 + pivnica o výmere 3,4 m2 a nachádza sa na 18.poschodí z 35. Byt je orientovaný smerom na juhozápadnú stranu s výhľadom na Dunaj, prístav a Staré mesto.

Dispozícia - vstupná predsieň s priestorom so skriňou na mieru, samostatná toaleta, šatník/technická miestnosť, 3 spálne - každá zo šatníkovou skriňou a posteľou, kúpeľňa s vaňou aj sprchovým kútom, priestranná obývacia izba s kuchyňou a jedálňou s výstupom na loggiu.

Byt je vyhotovený s nadštandardnými prvkami ako drevené podlahy,gresová dlažba,  klimatizácia, spotrebiče Whirpool. Taktiež vstupné bezpečnostné dvere, bezfalcové interiérové dvere, okná z hliníkových profilov s izolačným trojsklom atd.
K bytu prislúcha aj pivnica v suteréne a dve garážové parkovacieho státia. 


Lokalita je jedna z najdôležitejších kritérií pri výbere nehnuteľnosti na bývanie. Projekt Klingerka sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite - výborná občianska vybavenosť a dostupnosť kamkoľvek v meste. Poloha bytového domu taktiež zabezpečuje rýchlu dostupnosť na obchvat mesta. Byt je situovaný vo všetkej občianskej infraštruktúre ako MHD, potraviny, školy a reštaurácie. V blízkosti je rýchle napojenie na hrádzu pre cyklistov ako aj tri zástavky od nákupných centier. V pešej dostupnosti do EUROVEA a OC Nivy. Napojenie na obchvat (cca 2 min).

Cena prenájmu bytu je 1.600 € + energie 375 € 

Ak vás nehnuteľnosť zaujala a chcete si vyskúšať bývanie v tomto lukratívnom byte vo výbornej lokalite v centre, prosím kontaktujte ma na:

Silvia Hatalová

Tel: 0907 749 452

silvia.hatalova@pegasreal.sk

Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka mnoho-ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme : )

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI