Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

Rodinný dom Borský Svätý Jur, kompletná rekonštrukcia

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
130 m2
Rodinný dom
Ulica: vedľajšia ulica
Obec: Borský Svätý Jur
Okres: Senica
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Kategória: Rodinný dom
Plocha: 130 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj rodinný dom po rekonštrukcii v malebnej obci Borský Svätý Jur, okres Senica.
Pozemok s rozlohou 718 m2 je celý oplotený a situovaný v intraviláne obce, je rovinatý. Záhrada za domom s výmerou 369m2. 

Samostatne stojaci rodinný dom je postavený z pálených tehál, zateplený, nová fasáda a pozostáva zo vstupnej chodby, predsiene, z ktorej je vstup do kuchyne spojenej s jedálňou a obývacou izbou. Ďaľšie 3 izby sú so samostatným vstupom. Dve detské izby sú s výhľadom do ulice. Spálňa a kuchyňa s obývačkou majú okná do dvora. 
Rozloha domu je 130m2, je veľmi vhodne dispozične riešený, útulný, svetlý. Menší domček postavený v roku 2018 je vhodný pre samostatné bývanie aj pre dve osoby, resp. hosťovský dom, a je s rozlohou do 25m2, dispozícia: vstupná chodbička, kuchynský kút, 1 obytná miestnosť, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC.
Majiteľ začal s rekonštrukciou domu v roku 2005, kedy bol priebežne komplet zrekonštruovaný:

- nové rozvody elektriny, vody (obecný vodovod aj vlastná studňa), odpadu (dve žumpy: 3m3 a 2m3), kúrenia (samostatná priestranná kotolňa pri vstupe do domu, kde je elektrický kotol s ohrevom teplej vody, výhodou je aj kotol na tuhé palivo), prípojka na zemný plyn je pred domom,

- nové omietky, podlahy betónové, pokryté dlažbou a plávajúcou podlahou,

- výmena okien za plastové, 

- nové latovanie strechy, krytina je pálená škridla.

V dome je zavedený internet a príjem televízneho signálu. Dom nieje podpivničený.

Prístup ku domu je dostupný autom po asfaltovej komunikácii, parkovanie pred domom aj vo dvore. 

Mesačné náklady na bývanie: 106€ elektrina, 20€ voda, v prípade kúrenia tuhým palivom sa ročné náklady na elektrinu znížia nákladmi na zabezpečenie paliva.

CENA:
Cena rodinného domu s príslušenstvom, s vybavením kuchyne (rohová kuchynská linka, umývačka riadu, sklokeramická varná doska, elektrická pečiaca rúra, mikrovlnná rúra, digestor) a prislúchajúcim pozemkom je 148 000 € vrátane kompletného právneho servisu, správnych poplatkov súvisiacich s prevodom vlastníckych práv a provízie realitnej kancelárii. 

Možnosť kúpy danej nehnuteľnosti je aj prostredníctvom hypotekárneho úveru s výhodným financovaním a to priamo v našej realitnej kancelárii.

Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na telefónnom čísle 0948 750 099, Radka Hanzalíková  Pegas Real, s.r.o.

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI