Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

Na prenájom priestranný byt pri Bratislavskom hrade, BA

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
118 m2
3-izbový byt
Ulica: Krátka
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Kategória: 3-izbový byt
Plocha: 118 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Realitná kancelária Pegas real Vám ponúka na prenájom priestranný 3-izbový byt v žiadanej lokalite Staré mesto - Palisády na Krátkej ulici. 

Tento staromestský byt disponuje celkovou rozlohou 118 m2 a nachádza sa na 1.poschodí. Byt je orientovaný smerom na juhozápadnú stranu s výhľadom do kľudnej ulice aj do tichého dvora. Je nemožné opomenúť výnimočnosť nielen lokality a bytu samotného, ale súčastne aj bytového domu, ktorého priestory sú vo veľmi udržiavanom stave.

Dispozícia:

- vstupná predsieň  
-kuchyňa (vrátane všetkých vstavaných spotrebičov)
-samostatná toaleta zo sprchovým kútom
-obývacia izba
-spálna so šatníkom a vlastnou kúpeľňou
-detská izba
-kúpeľňa s vaňou

Palisády sú už tradične jedna z najlepších a najprestížnejších bratislavských lokalít. Nehnuteľnosť sa nachádza pár minút chôdze od Bratislavského hradu, čo len znásobuje jej atraktivitu. Je známa výbornou občianskou vybavenosťou, v pešej vzdialenosti sa nachádza historické centrum mesta, veľa kaviarní, reštaurácií, bánk, lekární, zdravotných zariadení, obchodov, športovísk a mnoho iného.

Cena prenájmu bytu je 1.350 € + energie 250 € 

Po dohode možnosť vybaviť rezidenčné parkovanie.

Ak vás nehnuteľnosť zaujala a chcete si vyskúšať bývanie v tomto priestrannom byte vo výbornej lokalite v centre, prosím kontaktujte ma na:

Silvia Hatalová
Tel: 0907 749 452
silvia.hatalova@pegasreal.sk

 

Našim cieľom je predať, prenajať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka mnoho-ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme : )

Nehnuteľnosť bola naaranžovaná a nafotená Homestaging oddelením našej spoločnosti, veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Pegas real.

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI