Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

ZNÍŽENÁ CENA! Slnečný a moderný 5izb byt v rodinnom dome v Malom Raji

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
117.21 m2
Rodinný dom
Ulica: Pri parku
Obec: Slovenský Grob
Okres: Pezinok
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Kategória: Rodinný dom
Plocha: 117.21 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Realitná kancelária PEGAS REAL vám ponúka na predaj pekný 5izbový byt v rodinnom dome s vlastným pozemkom vo vyhľadávanej lokalite v Slovenskom Grobe, časť Malý Raj. Táto nízkoenergetická novostavba s certifikátom A bola skolaudovaná v roku 2019 a je situovaná v bezpečnej, kľudnej a jednej z najlepších lokalít v rámci Malého Raja. Má dve podlažia a je dômyselne rozdelený na dennú a nočnú časť s veľmi dobrou dispozíciou. Dom je postavený z tehly 300 mm a je zateplený polystyrénom 150 mm. Na 1.podlaží je chodba, toaleta, komora, samostatná izba, priestranná obývačka spojená s kuchyňou s veľkoformátovým oknom s prechodom na terasu a do udržiavanej slnečnej záhrady.  2.podlažie pozostáva z 3 nepriechodných izieb, z ktorých 1 má aj vlastný šatník a z kúpeľne s toaletou. Dom má veľmi dobrú svetelnosť, bol málo obývaný a predáva sa čiastočne zariadený. Kúrenie je podlahové s reguláciou v každej miestnosti a v dome je aj predpríprava na krb, príp. na momentálne dosť populárnu piecku. Úžitková plocha je 117,21 m2 a celý pozemok má výmeru 356 m2. Nový majiteľ rozhodne ocení, že dom má priestrannú kúpeľňu s vaňou aj sprchovacím kútom, dvojumývadlom a ďalšou toaletou. Pred domom je vybudované parkovisko pre 2-3 autá. Dom má vďaka energetickému certifikátu A veľmi optimálne mesačné náklady. Sú tu veľmi dobré susedské vzťahy, prevažujú skôr mladšie rodiny s deťmi. Veľkou výhodou je vynikajúca dopravná dostupnosť a priame napojenie na diaľnicu do Bratislavy po novootvorenom Malokarpatskom obchvate, ktorý prináša nielen úsporu času, ale obec výrazne odbremenil od tranzitnej dopravy. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza novovybudovaná moderná základná škola, detské ihrisko, komplexnú relax zónu dotvára nový EKO park, ktorý je najväčší svojho druhu v Bratislavskom kraji , jazierko, cyklotrasy, supermarket TESCO, prírodná rezervácia Šúr. V roku 2023 sa plánuje aj dokončenie materskej školy. Slovenský Grob má vybudovanú kompletnú občiansku vybavenosť.

DOM
5 izbový
zastavaná plocha 80 m2
úžitková plocha 117,21 m2
pozemok o výmere 356 m2


DISPOZIČNÉ RIEŠENIE DOMU:
1.PODLAŽIE
-vstup (6,40 m2)
-nepriechodná izba (11,80 m2)
-samostatné WC s umývadlom a technickou miestnosťou (2,3 m2)
-priestranná obývačka s veľkoformátovými oknami spojená s kuchyňou a jedálňou
  s výstupom do záhrady (36,20 m2)
-komora (1,90 m2)
-schodisko (2,60 m2)
2.PODLAŽIE
-nepriechodná izba so šatníkom (15,20 m2 + 4 m2)
-2x nepriechodná izba (13,8 m2 + 10,50 m2)
-kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom a umývadlom (6,80 m2)
-chodba (5,60 m2)
-schodisko (4,70 m2) 

VÝHODY
-pekný a moderný takmer nový rodinný dom s výbornou svetelnosťou
-slnečná udržiavaná záhrada
-čiastočne zariadený
-energetický certifikát A - nízke prevádzkové náklady
-dom je pripravený k nasťahovaniu
-príjemná komunita susedov
-predpríprava na krb
-tichá a kľudná lokalita, výborná dostupnosť autom


LOKALITA
Slovenský Grob leží dva kilometre od mestečka Pezinok na rovine vedľa Malých Karpát a ponúka rozsiahlu občiansku vybavenosť. Je známy chovom a predajom husí a kačíc a najmä usporiadavaním husacích hodov vo viacerých známych miestnych reštauračných zariadeniach. Atraktívna lokalita Malý Raj s výhľadom na Karpaty je od Bratislavy vzdialená len 13 km. Vybudovanie nového obchvatu významne urýchlilo a zjednodušilo dopravné napojenie na Bratislavu ako aj iných miest. V blízkosti sa nachádza OC Monar, Tesco, autobusová zástavka v pešej dostupnosti, priamo v lokalite je k dispozícii novootvorená moderná základná škola a v roku 2023 sa plánuje dokončenie materskej škôlky v Malom raji, Príjemnou súčasťou je aj relax zóna s jazierkom s detským ihriskom, ktoré predstavuje odpočinok nielen pre deti, ale aj dospelých. V tesnej blízkosti sa nachádza aj chránená prírodná rezervácia s krásnou prírodou. Lokalita má vybudované aj cyklotrasy až do Pezinka a poskytuje tak dostatočné možnosti športového vyžitia ako aj výletov do blízkych Karpát.


Dohodnite si obhliadku ešte dnes

Kontakt: Xénia Szakálová, RSc. – certifikovaný maklér a realitný konzultant
Mobil: 0903 203 424
Cena: 339.900,- Eur

Naša realitná kancelária poskytuje kompletný právny a poradenský servis, zabezpečenie znalca, príprava zmlúv a dokladov na katastrálny úrad, úhrada notárskych poplatkov a poplatkov na kataster, služby finančného poradcu

Upozornenie: text a fotografie použité v tomto inzeráte podliehajú ochrane podľa autorského práva a nesmú byt kopírované, rozmnožované a šírené v celku alebo po častiach bez predchádzajúceho písomného súhlasu zadávateľa inzerátu.

 

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI