Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

Priestranný kompletne zariadený 2i byt pri lese, Petržalka - Ovsište

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
48.76 m2
2-izbový byt
Ulica: Alžbety Gwerkovej 22
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Kategória: 2-izbový byt
Plocha: 48.76 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Realitná kancelária Pegas Real ponúka na predaj kompletne zariadený 2-izbový byt v Petržalke na ulici A. Gwerkovej. Byt sa nachádza v panelovom dome, je orientovaný na juhozápadnú stranu a situovaný na 6/6 poschodí. Bytový dom prešiel renováciou v r. 2016, je zateplený, má novú strechu, vymenené stúpačky, krásny nový výťah, vlastnú kotolňu, čistý udržiavaný interiér aj exteriér a dostatok parkovacích možností rovno pred vchodom.

BYT
2-izbový byt 47,07 m2
+ pivničná kobka 1,69 m2
celková podlahová plocha 48,76 m2

VÝHODY
príjemná tichá lokalita
blízkosť zelene a lesoparku
jednoduchá dostupnosť autom aj verejnou dopravou
rýchle napojenie na dialničný obchvat
bezproblémové parkovanie
kompletná občianska vybavenosť
nízke mesačné náklady 133 eur/mes./2 os
byt sa predáva zariadený a je kúpou voľný

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU
vstupná chodba s vešiakmi a vstavanou skriňou
obývačka s jedálenskym kútom spojená s kuchyňou
priestranná spálňa s manželskou posteľou a vstavanou skriňou
kúpeľňa s vaňou a práčkou
samostatná toaleta

Byt je po staršej čiastočnej rekonštrukcii, kedy zmenou dispozície zbúraním časti priečky vznikol moderný veľký priestor obývačky spojenej s kuchyňou. Tá je vybavená, spotrebičmi ako plynový sporák s elektrickou rúrou, digestor, chladnička s mrazničkou, či mikrovlnka. V celom byte sú vymenené okná, laminátová podlaha i dlažba a vybudované množstvo úložného priestoru v podobe vstavaného nábytku na mieru. V spálni je manželská posteľ s veľkým šatníkom, rohový pracovný stôl, v obývačke rozkladací gauč s úložným priestorom a jedálenský stôl so 4 stoličkami. V byte je zapojený optický internet a TV spoločnosti UPC, taktiež je možnosť sa pripojiť cez Telekom, alebo Orange. Vstupné dvere sú bezpečnostné zvukovoizolačné. Majiteľ bytu nedisponuje energetickým certifikátom.

LOKALITA
Byt sa nachádza v príjemnej tichej a zelenej lokalite s dobrou dostupnosťou do centra. Nový majiteľ iste ocení aj občiansku vybavenosť, nakoľko v blízkej dostupnosti sa nachádzajú obchody, reštaurácie, pošta, škola, škôlka, ihriská, či kostol. Lesopark Starý Háj, neďaleké jazero Draždiak i petržalská hrádza poskytujú nezaplatiteľný relax a športové vyžitie.

Link na video: https://youtu.be/q-7I9n6kiGQ

Neváhajte a dohodnite si obhliadku najlepšie hneď.

Kontakt: Alica Vojčeková
Mobil: 0911 884 491
Cena: 159.700,- EUR

Naša realitná kancelária poskytuje kompletný právny a poradenský servis, zabezpečenie znalca, prípravu zmlúv a dokladov na katastrálny úrad, úhradu notárskych poplatkov a poplatkov na kataster, služby finančného poradcu.

Upozornenie: text a fotografie použité v tomto inzeráte podliehajú ochrane podľa autorského práva a nesmú byť kopírované, rozmnožované a šírené v celku alebo po častiach bez predchádzajúceho písomného súhlasu zadávateľa inzerátu.

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI