Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

Nový 4 izbový rodinný dom s dvomi terasami

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
229 m2
Rodinný dom
Ulica: Moyšova
Obec: Bratislava-Dúbravka
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Kategória: Rodinný dom
Plocha: 229 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Realitná kancelária Pegas real Vám ponúka na predaj moderný 4 rodinný dom, momentálne s dispozíciou  dvoch 2-izbových bytov - mezonetov v novostavbe na Moyšovej ulici v Bratislave - Dúbravke. Táto dispozícia ponúka okrem rodinného bývania aj výborný investičný zámer dvoch samostatných bytov

Táto stavba je ako ušitá pre človeka, ktorý preferuje zázemie v pokojnej štvrti, kde autá prechádzajú sporadicky v susedstve rodinných domov len pár minút od lesa. Ďalším benefitom sú dve terasy, ktoré sa dajú využiť na mnoho spôsobov. Parkovanie, ktoré býva v dnešnej dobe veľkým problémom je tiež zabezpečené priamo pred objektom, ako aj priamo na pozemku. Rušný mestský život, ktorý sa odohráva len neďaleko tak človek každý večer vymení za súkromie útulného domova v prominentnej štvrti. Tento priestranný dom má rozlohou 128m2 + terasa 46 m2 + spodná terasa 54 m2 a leží na pozemku 456 m2.

DOM:
Dominantou spodného podlažia je priestranná obývačka spojená s kuchyňou, veľká kúpeľňa a vstupná chodba. Celoplošné presklenie zabezpečuje výbornú svetlosť a prechod na predzáhradku so spodnou terasou. Na poschodí je 2 x veľká spálňa s prechodom na terasu a pekným výhľadom na okolitú zeleň. 

DOM:
- zateplený dvojpodlažný murovaný dom
- plastové 6 komorové okná s izolačným 3-sklom
- podlahové elektrické vykurovanie, zásobníka na vodu
- predpríprava na klimatizáciu
- terasa s drevenou podlahou so smrekovca
- elektrická vstupná brána
- zámková dlažba na prístupovej ceste a chodníku
- okolie RD bude oplotené, z bočnej strany gabionmi a pozemok bude dokončený na kľúč
- dokončenie výstavby podľa náročnosti klienta

LOKALITA
Výnimočnosť tejto ponuky je predovšetkým v lokalite tejto mestkej časti. Tento dom sa nachádza v pokojnej časti obklopený prírodou ale zároveň poskytuje pozitíva mestského životného štýlu. Moyšova ulica je posledná ulica na kopci, za ktorou sa nachádza už iba les s perfektným využitím voľnočasových aktivít. V lokalite nájdete letné kúpalisko, plaváreň, štadión, zastávky MHD a električky, kompletnú občiansku vybavenosť a napojenie na diaľničný obchvat.

PRÁVE KOLAUDUJEME ako dva byty v rodinnom dome, čiže vhodné aj ako investícia !!!
Kontakt: Igor Vlčko
Mobil: 0911 744 099
Cena: 535.000,- Eur

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI