Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

Penzión Chata pod Sedlom Čertovica v Nízkych Tatrách

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
Hotel, penzión
Ulica: Vyšná Boca 262
Obec: Vyšná Boca
Okres: Liptovský Mikuláš
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Kategória: Hotel, penzión
Plocha:

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Realitná kancelária Pegas real Vám exkluzívne ponúka na prenájom zabehnutý nádherný horský penzión Chata pod Sedlom Čertovica v srdci  Národného parku Nízke Tatry v nadmorskej výške 1234 metrov priamo na svahu lyžiarskeho strediska. Sedlo Čertovica je centrálnym bodom Nízkych Tatier oddeľujúcim Ďumbierske Tatry na západe a Kráľovohoľské Tatry na východe. Čertovicou vedie aj najvýznamnejšia turistická magistrála – Cesta hrdinov SNP.
Chata je otočená na južnú stranu a ponúka kapacitu 34 lôžok s dvomi prístelkami naviac, v 8 samostatných izbách. Zvlášť obľúbená je terasa chaty s jej jedinečným výhľadom na celú zjazdovku a nádhernú panorámu okolitých vrchov. Klientom poskytuje výnimočnú  turistiku so zaujímavými výhľadmi, horskú cyklistiku s atraktívnymi prevýšeniami, lyžovanie s ubytovaním priamo na svahu, nízkotatranský skialpinizmus či novovzniknuté bežkárske trate Čertovica. V penzióne sa možno ubytovať v rodinných izbách. Izby v penzióne sú zariadené šatníkovou skriňou.
 Ubytovanie Chata pod Sedlom Čertovica ponúka niektoré izby s výhľadom do záhrady a všetky izby majú pátio. Každá izba ubytovania je vybavená posteľnou bielizňou a uterákmi. V ubytovaní Chata pod Sedlom Čertovica sa podávajú kontinentálne raňajky alebo raňajky formou bufetu. Okolitá oblasť poskytuje výborné podmienky na pešiu turistiku a lyžovanie, pričom priamo na mieste nájdu hostia požičovňu lyžiarskeho vybavenia a bicyklov. Banská Bystrica je vzdialená 46 km a Liptovský Mikuláš 34 km od ubytovania Chata pod Sedlom Čertovica. Letisko Poprad-Tatry, ktoré je k ubytovaniu najbližšie, sa nachádza vo vzdialenosti 55 km.
Vďaka stálej a zabehnutej klientele má penzión výbornú obsadenosť a výborné hodnotenie na ubytovacom portále BOOKING.COM, ktoré je možné vrátane všetkých marketingových kanálov vrátane profesionálnej webovej stránky posunúť novému nájomcovi. Penzión prešiel v roku 2021 kompletnou hĺbkovou rekonštrukciou a aktuálne si nevyžaduje žiadnu investíciu.

Zastavaná plocha - 306m2
Pozemok - 1700m2
Podlahová plocha /obytná plocha spolu izieb/ 

1NP - 238 m2
2NP - 221 m2
3NP - 49,6 m2
Podlahová plocha spolu: 508,6 m2

Typ vykurovania:
- vykurovanie teplovodné, cez radiátory
- zdroj tepla a teplej vody tepelné čerpadlo IDM vzduch – voda, inštalácia zima 2021

Typ internetu /operátor/:
Telekom, Magio internet vzduchom XL (prenosová rýchlosť neobmedzená v závislosti od lokálnej siete LTE, objem prenesených dát 500GB)

Vybavenosť chaty:
Kuchyňa s profesionálnym vybavením (konvektomat Electrolux kúpený v 2022) – pripravená na poskytovanie gastra formou polpenzie, plnej penzie, alebo ala card menu (v závislosti na zvolenej stratégii)

Jedáleň:
- spoločenská miestnosť s krbom, profesionálne vybavený bar (čapovacie zariadenie Pilsner Urquell, sklenená chladnička / vitrína na nápoje, umývačka riadu, kávovar) a biliardovým stolom

- lyžiareň so sušičmi lyžiarok a tur. topánok (36 párov)
- sauna a tapidárium
- vonkajší krb s prístreškom
- gril na drevené uhlie
- parkovacie miesta pre hosti priamo pri chate

Bližšie informácie Vám radi poskytneme pri osobnej prehliadke

Kontakt: Michal Hulík, RSc.
Mobil: +421 948 744 099
Mail: michal.hulik@pegasreal.sk
Cena: 2.900,- Eur/mesiac + DPH + energie

 

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI