Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

=PREDANÉ=Pekný klimatizovaný 1izb byt s 2 pivnicami na Miletičovej na predaj

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
41.75 m2
1-izbový byt
Ulica: Miletičova
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Kategória: 1-izbový byt
Plocha: 41.75 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Realitná kancelária PEGAS REAL Vám exkluzívne ponúka na predaj pekný klimatizovaný 1-izbový byt v lukratívnej a vyhľadávanej mestskej časti Bratislava – Ružinov na Miletičovej ulici situovaný na prízemí tehlového bytového domu. Tento veľmi dobre dispozične riešený byt má veľa odkladacieho priestoru, nakoľko v byte je aj komora a disponuje 2 pivnicami, pričom väčšia má výmeru až 4,10 m2 a menšia, ktorá je hneď pri byte má 1,5 m2. Jeho obrovským benefitom je, že bytový dom má skutočne nádhernú udržiavanú záhradu, ktorá je prístupná jeho obyvateľom a poskytuje široké možnosti využitia na relax. Byt má priestrannú izbu, samostatnú kuchyňu s novou kuchynskou linkou, kúpeľňu s vaňou, chodbu, komoru a samostatné WC. Bytový dom má čistý udržiavaný vchod, dobrého správcu a vzhľadom k svojej strategickej polohe a blízkosti k zmodernizovanému centru mesta má vynikajúci investičný potenciál.
Polohou patrí tento byt k najkomplexnejšej forme mestského bývania, kde všetky potrebné služby a zariadenia môžete zvládnuť aj peši. V pešej dostupnosti sa nachádza trhovisko Miletičova s každodenne čerstvými produktami, ako aj množstvo prevádzok, supermarketov a nákupné strediská OC Central a OC Nivy. Do centra mesta sa taktiež dostanete ľahko za pár minút s MHD, keďže zástavky na všetky smery sú v blízkosti domu, alebo aj po cyklotrase.

BYT
1-izbový byt
úžitková plocha 41,75 m2

VÝHODY
-lukratívna a vyhľadávaná lokalita na začiatku Ružinova
-množstvo úložného priestoru (2x pivnica, komora v byte)
-byt má klimatizáciu a modernú novú kuchynskú linku
-k dispozícii krásna priestranná udržiavaná záhrada vo vnútrobloku bytového domu
-výborná dostupnosť autom aj verejnou dopravou
-rýchle napojenie na diaľničný obchvat
-vynikajúca občianska vybavenosť
-blízkosť nového moderného ako aj historického centra mesta
-optimálne mesačné náklady
-vynikajúca investičná príležitosť

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU
-vstupná chodba (4,56 m2)
-obývacia izba so vstavanou skriňou (18,2 m2)
-samostatná kuchyňa s kuchynskou linkou a spotrebičmi (7,2 m2)
-kúpeľňa vybavená vaňou a umývadlom (2,2 m2)
-komora (1,2 m2)
-samostatné WC (0,90 m2)

LOKALITA
Byt sa nachádza vo vyhľadávanej a obľúbenej lokalite s jednoduchou dostupnosťou do centra a rýchlym napojením na diaľničný obchvat. Zastávky MHD na rôzne smery sú vzdialené len pár metrov od domu. Nový majiteľ určite ocení vynikajúcu občiansku vybavenosť, v okolí je dostatok reštaurácií a kaviarní. Z tohto strategického miesta sú ľahko dostupné  či už známe trhovisko Miletičova, OC Central , OC Nivy s autobusovou stanicou, obchodné centrá Eurovea s Dunajskou promenádou, a OC Vivo.V pešej dostupnosti je aj supermarket Lidl na Trenčianskej.

Dohodnite si obhliadku už dnes.

Kontakt: Xénia Szakálová, RSc. - certifikovaný maklér a realitný konzultant
Mobil: 0903 203 424
Cena: 165.800,- EUR

Naša realitná kancelária poskytuje kompletný právny a poradenský servis, zabezpečenie znalca, prípravu zmlúv a dokladov na katastrálny úrad, úhradu notárskych poplatkov a poplatkov na kataster, služby finančného poradcu.

Upozornenie: text a fotografie použité v tomto inzeráte podliehajú ochrane podľa autorského práva a nesmú byt kopírované, rozmnožované a šírené v celku alebo po častiach bez predchádzajúceho písomného súhlasu zadávateľa inzerátu.

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI