Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

*VIDEO* Priestranný 3i byt pri plavárni, Petržalka, Tupolevova ul.

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
73.36 m2
3-izbový byt
Ulica: Tupolevova 14
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Kategória: 3-izbový byt
Plocha: 73.36 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Link na video: https://youtu.be/HZttqPNrf3Y

Ponúkam na predaj zrekonštruovaný 3-izbový byt vo vyhľadávanej časti Petržalky na Tupolevovej ulici. Byt sa nachádza v panelovom dome, je orientovaný na východnú aj západnú stranu a situovaný na 8/8 poschodí. Bytový dom je zateplený, má nové výťahy, čistý udržiavaný vchod, dobrého správcu a parkovacie možnosti rovno pred domom. K bytu prislúcha pivničná kobka a na úschovu bicykla, či kočíka je k dispozícii spoločná miestnosť na prízemí.

BYT
3-izbový byt 68,86 m2
+ loggia 2,76 m2
+ pivničná kobka 1,74 m2
celková podlahová plocha 73,36 m2

VÝHODY
príjemná tichá lokalita s množstvom zelene
jednoduchá dostupnosť autom aj verejnou dopravou
bezproblémové parkovanie
len dva byty na poschodí
tri samostatné izby (2 klimatizované)
mesačné náklady 140 eur
byt sa predáva zariadený

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE
veľká vstupná hala so vstavanou skriňou
dve spálne orientované na západ
priestranná obývačka s úložným priestorom 
kuchyňa so vstupom na loggiu
kúpeľňa s vaňou a toaletou

Tento typ bytu má najlepšie dispozičné riešenie spomedzi 3-izbových bytov, pretože všetky miestnosti sú nepriechodné a zároveň žiadna z miestností nie je príliš malá alebo úzka. Byt je zrekonštruovaný, má vymenené okná so žalúziami, novú elektroinštaláciu, rozvody vody a plynu, nivelizovanú podlahu vo vstupnej hale a kuchyni, dlažbu v kúpeľni a bezpečnostné vstupné dvere zn. Scherlock. Časom pribudli aj dve klimatizačné jednotky. Kuchyňa disponuje vstavanými spotrebičmi, práčka je v kúpeľni, ktorá bola spojená s toaletou pre väčší pocit priestrannosti.

LOKALITA
Byt sa nachádza v príjemnej tichej a veľmi zelenej lokalite s výbornou dostupnosťou do centra. Zastávky autobusu sú vzdialené len pár minút chôdze a pomaly pribudne aj električka. Nový majiteľ ocení skvelú občiansku vybavenosť okolia. V pešej dostupnosti sa nachádza Petržalská plaváreň, bowlingové centrum, viaceré obchodné reťazce, reštaurácie, škôlky, školy, detské ihrisko, fitness centrá, banka, pošta, kostol a zdravotné stredisko. Blízke Chorvátske rameno v spojení s obľúbeným jazerom Draždiak poskytujú nezaplatiteľný relax, ci športové vyžitie.

Dohodnite si obhliadku už dnes.

Kontakt: Alica Vojčeková
Mobil: 0911 884 491
Cena: 225.500,- EUR

V cene je zahrnutý kompletný právny a poradenský servis, zabezpečenie znalca, príprava zmlúv a dokladov na katastrálny úrad, úhrada notárskych poplatkov a poplatku na kataster, služby finančného poradcu.

Text a fotografie použité v tomto inzeráte podliehajú ochrane podľa autorského práva a nesmú byť kopírované, rozmnožované a šírené v celku alebo po častiach bez predchádzajúceho písomného súhlasu zadávateľa inzerátu.

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI