Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

Luxusný 5 izbový mezonet so záhradou v Marianke

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
166 m2
5 a viac izbový byt
Ulica: Karpatská 159
Obec: Marianka
Okres: Malacky
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Kategória: 5 a viac izbový byt
Plocha: 166 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Realitná kancelária Pegas Real vám ponúka na predaj luxusný 5 izbový mezonet s dvojgarážou a záhradkou v krásnej lokalite plnej prírody a zelene obce Marianka. Exkluzivitu tohto bývania zaručujú okrem luxusných materiálov aj jedinečné výhľady ktoré si môžete vychutnať z dvoch veľkých balkónov.

Tento jedinečný projekt bývania v bezprostrednej blízkosti lesov Karpát navodzuje atmosféru vidieckeho bývania v lukratívnej časti s dobrou dostupnosťou do hlavného mesta. Svojou polohou je predurčený pre aktívne žijúcich klientov, ako aj milovníkov relaxu a pokoja.

Byt
Podlahová plocha 165,83 m2 + balkóny 31,6 m2 + záhrada 71 m2 + podiely na pozemku

Benefitom bývania v tomto mezonete je hlavne priestor. Spodné podlažie s hlavným vchodom je prispôsobené ako nočná časť so štyrmi spálňami, dvomi kúpeľňami a tromi wc. Na chodbách je drevená podlaha, v kúpeľni veľkoformátová kamenná dlažba a v izbách príjemné koberce. Schodisko na horné podlažie je taktiež potiahnuté kobercom a zábradlie zo skla dotvára koncept moderného designu.

Celé horné podlažie tvorí grandiózna obývačka (39 m2) s veľkým balkónom s panoramatickým výhľadom na les. Priestranná kuchyňa s jedálňou (36,49 m2) so vstupom na vlastnú záhradu má vlastnú komoru, jedáleň je prepojená s okolím veľkoformátovým oknom a priestor dopĺňa ďalšie samostatné wc a otvorenú časť s umývadlom

V byte je v každej miestnosti kompletná príprava na klimatizáciu, kúrenie je podlahové s vlastným plynovým kotlom a dom je samozrejme napojený na vodovod a kanalizáciu. Všade použité veľkoformátové okná sú z izolačného trojskla a majú prípravu na exteriérové žalúzie.

Bytový dom

Jedinečnosť a diskrétnosť tohto bývania dodáva fakt, že v dome sú iba 4 byty, čiže pocit kľudu a súkromia je zaručený. Architekt pri navrhovaní domu perfektne zapasoval koncept designu do prostredia lesov, čo dodáva exkluzivitu bývania mesta na periférii lesov.

Lokalita

Hlavným benefitom je poloha, ktorá je ideálnym miestom na bývanie pre ľudí, ktorí pracujú a zdržiavajú sa v centre a vo svojom voľnom čase hľadajú ticho a prírodu. 

Marianka je obec na úpätí Malých Karpát s výbornou dostupnosťou do mesta a má taktiež veľmi dobré spojenie s MHD. Nachádza materská škôlka, základná škola, obchody, kaviarne a kvalitné reštaurácie. Najväčšou výhodou je spojenie a kontakt s prírodou, kde človek načerpá energiu športom, prechádzkami alebo len takým pozeraním sa na okolie.

Cena: 440.000,- Eur  + 2 x garážové státie 2 x 20.000,- Eur
Kontakt: Silvia Hatalová
Mobil: 0907 749452

Upozornenie: text a fotografie použité v tomto inzeráte podliehajú ochrane podľa autorského práva a nesmú byt kopírované, rozmnožované a šírené v celku alebo po častiach bez predchádzajúceho písomného súhlasu zadávateľa inzerátu.

 

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI