Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

Kompletne zariadený 2-izbový byt v Ružinove

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
62 m2
2-izbový byt
Ulica: Ružinovská
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Kategória: 2-izbový byt
Plocha: 62 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Pegas real Vám ponúka na predaj 2-izbový byt v obľúbenej lokalite na Ružinovskej ulici.
Priestor sa nachádza v osemročnej novostavbe na 10 podlaží. 0byvateľom sú k dispozícií dva výťahy jeden pre návštevníkov a druhý na čip len pre rezidentov. K objektu sa prichádza cez rampu na súkromné strážené parkovisko. Samotný byt, ktorý je orientovaný na južnú stranu disponuje rozlohou 57m2 a prislúcha k nemu balkón o výmere 5m2, ktorý ponúka otvorený výhľad bez narušenia súkromia. Byt pozostáva zo vstupnej haly, kúpeľne s vaňou, samostatnej toalety, spálňou s praktickým šatníkom, kuchyňou s obývacím priestorom a východom na balkón. Nehnuteľnosť sa predáva kompletne zariadená a ponúka dostatok úložného priestoru, interiér je čistý a udržiavaný,  nábytok je zachovalý bez väčších poškodení v rustikálnom štýle, ktorého výhodou je nadčasový dizajn. Byt si nevyžaduje žiadne ďalšie investície a je vhodný na okamžité bývanie. Jemné prírodné farby a použité materiály pôsobia vzdušným dojmom a byt poskytuje dostatok denného svetla. Taktiež je teplý čiže bez nutnosti zbytočného prekurovania. Mesačné náklady na bývanie sú cca 150.-Eur/mesiac. Byt bol doposiaľ nefajčiarsky a bez zvierat.
Stavba je celkovo dobre udržiavaná, spoločné priestory sú čisté, bez pachov, zabezpečené čipom a domovým telefónom, objekt je monitorovaný kamerovým systémom. V bytovke je vlastné kúrenie a tak si ho majiteľ reguluje v plnej réžií, pokojne si môže zakúriť aj v lete. V prízemí bytového domu sa nachádza polyfunkcia.  V okolí bytovky je kompletná občianska vybavenosť, zástavky MHD, potraviny, škôlka, preliezačky pre deti, parky..
Byt je ideálny pre mladú rodinu, pár alebo jednu osobu. Kúpou okamžite voľný. 

 

DISPOZÍCIA:
- vstupná hala 
- kúpeľňa s vaňou
- samostatná toaleta
- spálňa s priestranným šatníkom
- kuchyňa spojená s obývačkou a východom na balkón
- balkón s príjemným sedením

VÝHODY:
- kompletne zariadený
- nadčasový dizajn
- dostatok úložného priestoru
- dostatok denného svetla
- priestranný šatník
- prakticky riešená kuchynská linka
- nízke energetické straty
- nerušený výhľad
- osemročná novostavba
- hneď naproti zastávka MHD

LOKALITA: 
Ružinov je najvyhľadávanejšia lokalita v rámci Bratislavy. Jej výhodou je rýchla napojenie na všetky dôležité uzly mesta, jednoduchá dostupnosť do centra mesta a taktiež na obchvat. Kompletná občianska vybavenosť ako reštaurácie, banky, školy, škôlky, zdravotné strediská, občianske združenia, obchody, rodinné centrá a pod. sú samozrejmosťou. Ružinov však ponúka aj široké spektrum voľnočasových a rekreačných aktivít, jazerá, športoviská či kultúrne podujatia. Je to udržiavaná štvrť kde sa dbá na verejné priestranstvá, parky a ihriská. Terén je rovinatý vhodný aj pre starších ľudí. V bezprostrednej blízkosti bytu sú obchody, kaviareň, banka. Do nákupnej zóny Avion, Ikea.. je to len 5 minút autom. Vhodné bývanie aj pre ľudí bez auta, keďže električková trať má zástavku priamo pred domom. V blízkosti aj zastávka autobusu. Škôlka v pešej dostupnosti. 

Kontakt:
Bc. Tamara Ľalík
Tel: 0904 666 990
Cena: 249.900.- Eur

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI