Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

DATELINISKÁ

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
34.4 m2
1-izbový byt
Ulica: Dateliniská
Obec: Zlaté Moravce
Okres: Zlaté Moravce
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Kategória: 1-izbový byt
Plocha: 34.4 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Realitná kancelária PEGAS REAL Vám ponúka na predaj cenovo dostupné 1 izbové byty, ktoré sa nachádzajú v novostavbe  Ďateliniská v Zlatých Moravciach. 

www.dateliniska.sk

Byty s úžitkovou plochou od 27m2 už od 65.222 € s DPH, sú v nadštandardnom prevedení a vo vyhotovení z najkvalitnejších materiálov. Predávajú sa v stave holobyt. V ponuke máme prízemné byty s predzáhradkou, alebo aj byty na poschodí s balkónom. Celkovo sa v každom objekte nachádza 15 bytových jednotiek.

POPIS BYTU :

Bytové jednotky poskytujú priestranné izby, kuchyňu prepojenú s obývacou izbou. Každý byt bude mať svoj :

- plynomer

- elektromer 

-merač vody

vlastný plynový kotol

-podlahové kúrenie

V kuchynskom kúte nebudú rozvody plynu na osadenie plynového sporáka a plynovej varnej dosky, t. j. bude možné osadiť sporák len elektrický a/alebo varnú dosku len elektrickú. Optika je zabezpečená dodávateľom T-com. 

VÝHODY:

- balkón, alebo predzáhradka

- príjemná tichá lokalita

- nadštandardné vyhotovenie

- vlastné merače energií

- podlahové kúrenie

O PROJEKTE:

Obytný súbor Ďateliniská Zlaté Moravce je navrhnutý ako nízko podlažná zástavba – pozostávajúca zo šiestych bytových domov, každý z troch nadzemných podlaží.

Výstavba je rozdelená do troch etáp:

1.etapa – obytný dom E,F – už zrealizované

2.etapa - obytný dom C,D

3.etapa - obytný dom A,B

Domy sú tehlové. Obvodné múry – porotherm 38 drivefix. Zateplenie hrúbky 12cm.Nosné priečky hrúbky 25 cm porotherm AKU-Z. Deliace priečky hrúbky 11 cm. Súčasťou každej etapy sú pridružené parkoviská, spevnené plochy, terénne a sadové úpravy. Dokončenie výstavby 31.12.2023

LOKALITA:

Obytný súbor Ďateliniská Zlaté Moravce je situovaný v tichej zástavbe medzi rodinnými domami, v zelenej zóne Zlatých Moraviec. Plocha je ohraničená ulicami – Krátka, Odbojárov, Inovecká a Slovenskej armády. Výstavbou nedôjde k vytvoreniu novej ulice. Lokalita poskytuje veľmi dobrú dostupnosť do centra mesta. Obchodné prevádzky TESCO, LIDL, OD Tekov sú dostupné do 5 minút peši. Daná lokalita neumožňuje ďalšiu zástavbu. Prístup je možný z ulíc Továrenská a Hviezdoslavova.

FINANCOVANIE :

Po výbere bytu podľa Vašich predstáv, nasleduje podpis rezervačnej zmluvy a zloženie rezervačného poplatku vo výške 2000 EUR. Do 30 dní od podpisu rezervačnej zmluvy uzatvoríme zmluvu o budúcej kúpnej zmluve a do 15 dní od jej podpisu zaplatíte 20 % z kúpnej ceny bytu od ktorých bude odrátaný rezervačný poplatok.

Zvyšnú časť kúpnej ceny bytu doplatíte až po kolaudácii.

Stavba je financovaná UniCredit bank Czech republic and Slovakia, a.s. . V prípade zriadenia hypotekárneho úveru vie financujúca banka poskytnúť klientovi výhodne podmienky jeho uzavretia. 

Neváhajte nás kontaktovať.

Radi vám poskytneme aj ďalšie informácie.

Kontakt: Silvia Hatalová - realitný konzultant

Mobil: 0907 749452

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI