Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

Príjemný 3-izbový byt s vlastným pozemkom a parkovaním

  Ľutujeme táto ponuka už nie je aktuálna.
74 m2
3-izbový byt
Ulica: Koceľova
Obec: Slovenský Grob
Okres: Pezinok
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Kategória: 3-izbový byt
Plocha: 74 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Pegas real Vám v exkluzívnom zastúpení ponúka na predaj príjemný 3-izbový byt s vlastnou záhradou. 
Byt, ktorý prináša benefity rodinného domu no s podstatne nižšou mierou povinností o jeho údržbu, sa nachádza v obci Slovenský Grob. Nejde však o Malý raj, ale priamo súčasť starej obce, ktorá je vybavená kompletnou občianskou vybavenosťou. Byt je situovaný na prízemí 3 podlažného tehlového domu s vlastným kotlom, dom je zateplený a stavba bola realizovaná v roku 2015. Na každom podlaží sú 3 bytové jednotky. Priestor o rozlohe 74m2 je dispozične navrhnutý tak, že pôsobí väčším a vzdušným dojmom. Jeho denná časť je orientovaná na JV a nočná na SZ, má veľmi dobré termoregulačné vlastnosti a v zime je teplý bez nutnosti prekurovania, naopak v lete nie je potrebná klimatizácia. Mesačné náklady pre dve osoby činia 140.-EUR/m. 
Samotný priestor je vybavený kvalitným štandardom a plávajúcimi podlahami v príjemnom zemitom tóne. V spálni a vstupnej hale sa nachádzajú vstavané skrine a dotykové skrinky na mieru, čo prináša dostatok úložného priestoru. Samostatná kúpeľňa a WC disponujú nadčasovým jednoduchým dizajnom. V najväčšom dennom priestore je spojená obývacia izba s kuchyňou, kde sa nachádza priestranná kuchynská linka v tvare „L“ vrátane vstavaných spotrebičov. Z veľkorysej obývacej izby sa dostávame na záhradu o rozlohe 122m2. Je tu vybudovaná terasa, ktorá ponúka dostatok priestoru pre sedenie, gril či vírivku a je prekrytá železnou pergolou s regulovateľnou plachtou. Samotná záhrada je dostatočne priestranná na to, aby bola využitá na relax, zábavu alebo pestovanie rôznych plodín. Záhradný domček o výmere 6m2 je praktickým úložným priestorom pre športové náčinie, náradie čí sezónne oblečenie.  
Zo záhradky je bránička, ktorou sa dostaneme priamo na parkovacie miesto, ktoré prislúcha k bytu a vďaka tomu je jednoduchšie vykladanie nákupov, kufrov, či samotné sťahovanie. V prípade, že by nový majiteľ chcel mať svoje vozidlo zaparkované priamo za bránou stačí ju vymeniť za väčšiu. Susedia sú bezproblémoví, lokalita tichá a kľudná ideálna pre rodiny s deťmi. Tento byt a atmosféra v ňom osloví na prvýkrát, treba vidieť.  Byt je kúpou okamžite voľný. 

DISPOZÍCIA:
- vstupná hala
- detská izba
- spálňa
- samostatná kúpeľňa
- samostatná toaleta
- kuchyňa spojená s obývacou izbou a východom na terasu 
- terasa spojená so záhradou

VÝHODY:
- záhrada
- záhradný domček
- kvalitný štandard 
- dostatok úložného priestoru
- parking
- okno v kúpeľni

LOKALITA:
Slovenský Grob je obľúbená lokalita neďaleko Bratislavy známa predovšetkým husacími špecialitami. Avšak v obci sa nachádza úplná občianska vybavenosť ako Základná a Materská škola, pošta, potraviny, bankomat, lekár pre deti aj dospelých, zubár, kostol, reštaurácie či kultúrny dom a futbalové ihrisko. V jej okolí sú oficiálne cyklotrasy ale aj také, ktorými sa jednoducho dostať do blízkeho Pezinka alebo Viničného. V zime sa možno rekreovať na Pezinskej babe alebo v Harmónií v lete ste len na skok od Slnečných jazier. 
Ďalšou výhodou je integrovaná doprava. Autobusová zastávka sa nachádza 5 minút od bytového domu. Doprava jazdí priamo do Bratislavy alebo na vlakovú stanicu, kde vlak premáva každú hodinu a priamo nadväzuje na MHD. Taktiež je v blízkosti napojenie na bratislavský obchvat a diaľnicu.

Kontakt:
Bc. Tamara Ľalík
Tel: 0904 666 990
tamara.lalik@gmail.com
Cena: 220.000.- Eur 

 

 

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI